31.5 C
Koprivnica
Srijeda, 19. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
ČITANJEM DO ZVIJEZDA

Koprivnički osnovnoškolci nastupili na državnom natjecanju iz književnosti, završili u top 10
K

Učenici Osnovne škole Antun Nemčić Gostovinski u našoj su županiji bili najbolji.

Ne propustite

Troje učenika iz koprivničke Osnovne škole Antun Nemčić Gostovinski nastupilo je 1. ožujka na županijskoj razini natjecanja Čitanjem do zvijezda. Šestašica Magdalena Vargantolić Benjak, sedmaš Ben Lacković i osmašica Karla Nemet pripremali su se zajedno s knjižničarkom Nikom Smolak.

Demon školske knjižnice, Miris knjige, Matilda i Tom Gates: svjetski dan knjige nazivi su romana koji su se čitali za natjecanje. Ove se godine kviz, kao i državna razina natjecanja, održao online. Za svaku razinu natjecanja čitali su se isti romani, a pitanja su na kvizu bila povezana sa zadanim djelima, pa su pripreme protekle glatko uz poneki sastanak s mentoricom.

Učenici su ekipno postigli rezultat od 125 bodova, što je bilo dovoljno za plasman na državnu razinu natjecanja koje se održalo u svibnju. Na državnoj razini bili su osmi sa 180 od 210 mogućih bodova. U našoj su županiji bili najbolji.

Foto: OŠ Antun Nemčić Gostovinski
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Proslava Svetog Ivana Krstitelja

Ivanje se slavi diljem županije, bogat program u Koprivničkom Ivancu, Torčecu, Kalinovcu, Kozarevcu i Podravskim Sesvetama

Blagdan Svetog Ivana Krstitelja obilježit će se za vikend i danima koji slijede diljem županije. Osim župa posvećenih ovom...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×