17.9 C
Koprivnica
Srijeda, 22. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Koprivnički proračun za 2015. iznosit će 160 milijuna kuna, ali već je najavljen rebalans
K

Ne propustite

Gradsko vijeće Koprivnice u ponedjeljak je održalo sjednicu na kojoj je većinom glasova vladajuće koalicije usvojen proračun za sljedeću godinu. U 2015. su planirani prihodi u iznosu od oko 160 milijuna kuna, a vladajući su već najavili rebalans nakon prvog tromjesječja sljedeće godine.

Objašnjeno je kako se prvo želi vidjeti koliki će biti eventualni pad prihoda zbog smanjenja poreza na dohodak i hoće li ga uopće biti, pa će se onda poduzimati potrebni koraci za stabilizaciju gradskih financija.

U sljedećoj godini trebalo bi se dosta toga graditi na području Grada Koprivnice. Od rekonstrukcije Peteranske ceste s kružnim tokom, preko obnove Esterove ulice na potezu od Gradske tržnice do školske, pa do dijela Kolodvorske ulice i zahvata u Miklinovcu i stambenoj zoni Podolice, a u planu su i radovi na mostu u Reki.

Izvodi se projektna dokumentacija za Ulicu hrvatske državnosti, Kolodvorsku u Reki te spoj Peteranske i Čarde.

Od sljedećeg ljeta sva bi djeca trebala imati mjesto u vrtiću. Prema riječima zamjenika gradonačelnice Mišela Jakšića, Strategija Grada Koprivnice uskoro će ići na javnu raspravu.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Intervencije

[FOTO] NEVRIJEME Olujni vjetar lomio stabla, rušio krovove i napravio veliku štetu

Veliko nevrijeme s kišom i jakim vjetrom jučer je zahvatilo velik dio Hrvatske, između ostaloga i naše krajeve. Najgore je...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×