10.4 C
Koprivnica
Subota, 15. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Gradska sjednica

Koprivnički vijećnici jednoglasno potvrdili dobitnike medalja i plaketa za humanost i zalaganje, evo tko su oni
K

Nagrade će se dodijeliti na svečanoj sjednici povodom Dana grada

Ne propustite

U tijeku je sjednica Gradskog vijeća Grada Koprivnice. Vijećnici potvrdili medalje i plakete koje se dodjeljuju svake godine uoči Dana Grada!

Medalje i plakete dodjeljuju se udrugama, pojedincima i ustanovama za njihove dobre rezultate, zalaganja, humanost i doprinos.

Tako će Đurđa Jurenec dobiti medalju za humanost i osobit doprinos na području dobrovoljnog darivanja krvi, a uz samu medalju dolazi i novčana nagrada u iznosu od 1327,23 eura. Istu medalju i novčanu nagradu dobit će i Antun Talan, Krunoslav Domović, Slavko Lončarić, Želimir Restović i Marijan Buzina.

Medalja Grada Koprivnice dodjeljuje se i Vesnici Mlinarić za izuzetna postignuća učenika na natjecanjima u zemlji i inozemstvu i izniman doprinos u odgoju i obrazovanju djece i mladih. Novčani dio nagrade isti je kao i prethodni.

Adeli Sočev, ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica, dobit će medalju za iznimne zasluge u promicanju socijalne skrbi i humanitarnog rada kao i novčanu nagradu od 1327,23 eura.

Svoju medalju, kao i istu novčanu nagradu dobit će i Ivan Petak za sveukupni doprinos razvoju, djelovanju i promicanju sportskog ribolova.

Na popisu se našao i Krunoslav Jajetić, koji će osim novčane nagrade dobiti i medalju za iznimne zasluge u području izdavaštva i 30 godina postojanja Šarenog dućana.

Medalja Grada Koprivnice dodjeljuje se Ivici Jurencu i to za iznimne zasluge u području promicanja vrijednosti Domovinskog rata, radu s braniteljima i braniteljskim udrugama proizašlih iz Domovinskog rata. Naravno, i njemu će pripasti novčana nagrada u istom iznosu.

Medalju Grada Koprivnice i pripadajuću novčanu nagradu dobit će i dr.sc. Zdravko Dizdar za izuzetne zasluge višegodišnjeg istraživanja Danice, 1. koncentracijskog logora u NDH.

Podijelit će se i Plakete Grada Koprivnice, a njih će Grad dodijeliti Dobrovoljnom vatrogasnom društvu Jagnjedovec u povodu 90. obljetnice djelovanja i za sveukupan doprinos razvoju vatrogastva, Forumu udruge nezavisne kulture – FUNK za iznimne zasluge u području razvoja kulture u gradu Koprivnici te na samom kraju i Sveučilištu Sjever za iznimne zasluge u području visokoškolskog obrazovanja i njegovog razvoja u gradu Koprivnici.

Nagrade će se dodijeliti na svečanoj sjednici povodom Dana grada koja će se održati 3. studenog u dvorani Domoljub s početkom u 11:00 sati.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Vidovo u Pitomači

FOTO/VIDEO Indira napravila pravi party, svojom vatrenom energijom “prodrmala” sve

U Pitomači se slavi Vidovo i Dani općine, a Indira Forza dobro je "prodrmala" mještane na prvom koncertu vikend...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×