16.5 C
Koprivnica
Nedjelja, 3. ožujka 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
potres

Koprivničko-križevačka županija donira 200 tisuća kuna pomoći Sisačko-moslavačkoj županiji
K

Ne propustite

Odlukom župana Darka Korena Koprivničko-križevačka županija će donirati 200 tisuća kuna financijske pomoći Sisačko-moslavačkoj županiji koja je teško nastradala u razornim potresima koji su pogodili gradove Petrinju, Sisak, Glinu i područja okolnih općina, prouzročivši veliku materijalnu štetu i gubitak ljudskih života.

– U ovim teškim trenucima svim stanovnicima Petrinje, Siska, Gline i svih okolnih mjesta koji su pogođeni razornim potresom, najvećom tragedijom od Domovinskog rata, želimo izraziti suosjećanje te uputiti iskrenu sućut prije svega obiteljima stradalih koji su izgubili svoje najmilije. U mislima smo sa svima koji zbog ove strašne nepogode prolaze možda i najteže trenutke u životu te im poručujemo da ostanu hrabri i postojani te izdrže jer pomoć pristiže sa svih strana. Ovim putem zahvaljujem svim našim profesionalnim i dobrovoljnim vatrogascima, članovima HGSS-a, tvrtkama i mnogobrojnim građanima koji su se u ovoj iznimno teškoj situaciji  nesebično uključili u pomoć unesrećenima iskazavši požrtvovnost, humanost te veliku solidarnost.

Koprivničko-križevačka županija također se uključila  u pomoć stradalom području i kroz financijsku donaciju Sisačko-moslavačkoj županiji u iznosu od 200.000 kuna koje će se rasporediti stanovnicima gradova i općina sukladno njihovim potrebama. Vjerujemo kako ćemo svi zajedno svojim prilogom pomoći u obnovi i vraćanju života na stradalom području, a Koprivničko-križevačka županija i dalje stoji na raspolaganju sa svim žurnim i stručnim službama za svaku potrebnu vrstu pomoći – poručio je župan Darko Koren.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

GODIŠNJA SKUPŠTINA

FOTO Ribiči nagrađeni srebrnim i brončanim značkama Saveza

Đurđevačka Zajednica sportsko – ribolovnih klubova održala je godišnju skupštinu koja je poslužila i za radno obilježavanje 70. obljetnice...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×