2.3 C
Koprivnica
Petak, 27. siječnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
za 2023. godinu

Koprivničko-križevačka županija za prijevoz osnovnoškolaca osigurala preko milijun eura
K

Ugovorom obuhvaćen i prijevoz učenika u sklopu programa obuke neplivača koji Županija sufinancira za učenike trećih razreda na koprivničkim gradskim bazenima Cerine

Ne propustite

Dobre vijesti stižu iz županijske uprave, a vezane uz prijevoz osnovnoškolaca.

- Oglas -

Naime, župan Darko Koren i Damir Pavlović, prokurist tvrtke Čazmatrans potpisali su drugi po redu godišnji ugovor o javnoj nabavi usluge prijevoza učenika osnovnih škola nad kojima osnivačka prava ima Koprivničko-križevačka županija.

Vrijednost potpisanog ugovora iznosi 1.047.899,13 eura, a odnosi se na 2023. godinu.

Riječ je o drugom godišnjem ugovoru u sklopu Okvirnog sporazuma za javnu nabavu usluge prijevoza učenika osnovnih škola za razdoblje od 2022. do 2024. godine, koji predviđa sklapanje tri godišnja ugovora.

- Oglas -

Župan je izrazio zadovoljstvo potpisivanjem ovog vrijednog ugovora čime je omogućen kontinuitet osiguranja adekvatnih uvjeta za prijevoz učenika.

Spomenimo kako je Ugovorom obuhvaćen i prijevoz učenika u sklopu programa obuke neplivača koji Županija sufinancira za učenike trećih razreda na koprivničkim gradskim bazenima Cerine.

Potpisivanju ugovora prisustvovao je i zamjenik župana Ratimir Ljubić sa suradnicama.

Podsjetimo na kraju, Koprivničko-križevačka županija prošle godine je među prvima u Hrvatskoj uspostavila uslugu javnog linijskog prijevoza kojom je posebna pažnja dana učenicima srednjih škola koji imaju 95 posto popusta na ukupnu cijenu karte, dok studenti i umirovljenici imaju 80 posto popusta te radnici imaju 20 posto popusta na cijenu karte.

Foto: Kc-kžž
Foto: Kc-kžž

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
čitam...
- Oglasni prostor -

Najnovije

sufinanciranje

Imate kuću u širem centru grada koju je potrebno srušiti? Grad vam daje 3000 eura, a ako objekt ima manje od 70 kvadrata na...

Ako ste vlasnik kuće ili nekog drugog objekta na području Grada Križevaca te je isti zapušten, u ruševnom stanju,...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti