25.1 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 24. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
za 2023. godinu

Koprivničko-križevačka županija za prijevoz osnovnoškolaca osigurala preko milijun eura
K

Ugovorom obuhvaćen i prijevoz učenika u sklopu programa obuke neplivača koji Županija sufinancira za učenike trećih razreda na koprivničkim gradskim bazenima Cerine

Ne propustite

Dobre vijesti stižu iz županijske uprave, a vezane uz prijevoz osnovnoškolaca.

Naime, župan Darko Koren i Damir Pavlović, prokurist tvrtke Čazmatrans potpisali su drugi po redu godišnji ugovor o javnoj nabavi usluge prijevoza učenika osnovnih škola nad kojima osnivačka prava ima Koprivničko-križevačka županija.

Vrijednost potpisanog ugovora iznosi 1.047.899,13 eura, a odnosi se na 2023. godinu.

Riječ je o drugom godišnjem ugovoru u sklopu Okvirnog sporazuma za javnu nabavu usluge prijevoza učenika osnovnih škola za razdoblje od 2022. do 2024. godine, koji predviđa sklapanje tri godišnja ugovora.

Župan je izrazio zadovoljstvo potpisivanjem ovog vrijednog ugovora čime je omogućen kontinuitet osiguranja adekvatnih uvjeta za prijevoz učenika.

Spomenimo kako je Ugovorom obuhvaćen i prijevoz učenika u sklopu programa obuke neplivača koji Županija sufinancira za učenike trećih razreda na koprivničkim gradskim bazenima Cerine.

Potpisivanju ugovora prisustvovao je i zamjenik župana Ratimir Ljubić sa suradnicama.

Podsjetimo na kraju, Koprivničko-križevačka županija prošle godine je među prvima u Hrvatskoj uspostavila uslugu javnog linijskog prijevoza kojom je posebna pažnja dana učenicima srednjih škola koji imaju 95 posto popusta na ukupnu cijenu karte, dok studenti i umirovljenici imaju 80 posto popusta te radnici imaju 20 posto popusta na cijenu karte.

Foto: Kc-kžž
Foto: Kc-kžž

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Nova nesreća

NEVJEROJATNO Dijete vozilo quad, a klinac ih “ganjao” na motociklu i stradao, u bolnici je s teškim ozljedama

Nesreće s motorima i quadovima u posljednje su vrijeme sve češće, a posebno zabrinjava što su vozači vrlo mladi....
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×