20.2 C
Koprivnica
Subota, 18. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Koprivničko ljeto u znaku Podravskih motiva i Renesansnog festivala
K

Ne propustite

Program Koprivničkog ljeta i ove godine ostaje u znaku dvije najveće turističke manifestacije – Podravskih motiva i Renesansnog festivala. I ovog ljeta biti će organiziran niz manifestacija, a u Gradu polažu velike nade u to kako će se recesijom pogođeni Koprivničanci, umjesto na moru, brčkati na ‘Cerinama’.

Službeno otvorenje Koprivničkog ljeta biti će 8. lipnja u Domoljubu. Potkraj lipnja i početkom srpnja (29.6.-1.7.) na glavnim gradskim trgovima održavaju se Podravski motivi, a od 30. kolovoza do 3. rujna Renesansni festival. ‘Renesansni festival donio je niz novina i mnogo turista, kao i prepoznatljivost gradu.’, rekla je gradonačelnica Vesna Želježnjak. Podravske motive i ove će godine obilježiti podjela jegera.

Savjetnica gradonačelnice Helena Hećimović naglasila je kako će cijeli niz manifestacija biti podobno za djecu i mlade te kako su u program Koprivničkog ljeta uključene mnoge gradske ustanove i udruge.

‘Umijeće nemogućeg’

Što se financija tiče, Želježnjak kaže kako recesija neće utjecati na kvalitetu programa. ‘To je umijeće nemogućeg da i u krizi imate ovoliko događanja. Ne treba puno novaca, treba puno dobre volje.’, rekla je. Koliko će sve koštati znati će se nakon ljeta, a programi će se financirati dijelom iz proračuna, a dijelom iz gradske Turističke zajednice.

Letak s programom tiskan je u 2000 primjeraka, a može se dobiti u svim gradskim ustanovama.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

4. NL BJ-KC-VT

Tehničar razbio Garić i osigurao titulu prvaka, Kloštrani uzeli sve u Legradu

Danas se odigralo pet utakmica 4. nogometne lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica, a uzbuđenja nije nedostajalo. Tehničar je igrao važnu utakmicu u Garešnici...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×