12.4 C
Koprivnica
Petak, 12. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Koprivničkoj akciji „ Za dječji osmijeh u bolnici“ pridružuje se i DND
K

Ne propustite

Igrajmo se i u bolnici, poruka je djece iz koprivničkog Društva naša djeca koje je pokrenulo još jednu humanitarnu akciju. U želji da se dječji odjel koprivničke bolnice opremi igračkama i edukativnom opremom Društvo naša djeca organizira humanitarnu dječju modnu reviju. Revija će se održati u Domu mladih u subotu, 13. ožujka s početkom u 19 sati. Djeca manekeni koja marljivo vježbaju pod paskom Marijane Mihalić Balog koja je godinama vodila manekensku sekciju KUD-a Podravka, predstavit će odjeću i igračke Euroshopa, Kockice i Omnie. Na reviji će nastupiti i mladi pjevači Sandro Turković i Anet Glavak, te plesna skupina Ola,la.

Sav prihod od ulaznica za humanitarnu dječju modnu reviju koje se po cijeni od 20 kuna prodaju u Euroshopu i Šarenom dućanu, bit će pridodan sredstvima koja su već prikupljana u Koprivnici u okviru akcije „Za dječji osmjeh u bolnici” za dječji odjel Opće bolnice dr. Tomislav Bardek u Koprivnici.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Rasinjski ljepotan

FOTO Pogledajte kako će izgledati novi dvorac Inkey, bit će to pravi turistički biser sjevera Hrvatske

Mnogo je bilo skeptika kad je Županija kupila derutni dvorac Inkey u Rasinji za 60-ak tisuća eura. Ova se...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×