10.4 C
Koprivnica
Subota, 15. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Koren: Dom na Lenišću dobro je vođen i nema razloga da se mijenja Upravno vijeće te Ustanove
K

Ne propustite

Uoči sjednice Županijske skupštine, nakon koje se očekuje, između ostalog, smjena članova Upravnog vijeća Doma za stare i nemoćne na koprivničkom Lenišću, u toj je županijskoj ustanovi održana press konferencija.

Odgovorni su javnosti poručili da je riječ o iznimno kvalitetnoj ustanovi, u kojoj su u posljednje dvije godine, koliko je vodi Upravno vijeće predvođeno Krunoslavom Viteljom, postignuti kvalitativni pomaci i s ekonomskog i socijalnog stanovišta, a kao poseban doseg župan Darko Koren je istako.

– Depolitizirali smo ovu ustanovu za razliku od vremena kad je njome upravljalo neko drugo upravno vijeće ili neka druga uprava, jer smatramo da doista to tako treba i biti. Dakle korisnici ove ustanove ne smiju nikada biti u nikakvoj funkciji politike.

Iako s budžetom manjim milijun kuna nego prije dvije godine, u domu su ostvarene uštede zbog kojih nije trebalo dizati cijenu korištenja te istovremeno nije spuštan ni kvalitativni nivo usluge, pa je župan Koren poručio.

– Smatram da bi doista bilo grijeh zbog nekakvih političkih razloga mijenjati nešto što je dobro. Tim više što smatramo da je vođenje ove ustanove značajno unaprijeđeno.

Hoće li skupštinska većina poslušati župana Korena ili će ustrajati na postavljanju svojih ljudi u upravna vijeća županijskih ustanova, znat će se u ponedjeljak popodne jer je sjednica županijske skupštine najavljena za 16 sati.

Izvor: Radio Drava

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Vidovo u Pitomači

FOTO/VIDEO Indira napravila pravi party, svojom vatrenom energijom “prodrmala” sve

U Pitomači se slavi Vidovo i Dani općine, a Indira Forza dobro je "prodrmala" mještane na prvom koncertu vikend...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×