6.2 C
Koprivnica
Četvrtak, 18. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Koren i Pal primili predstavnike kvartovskih policajaca
K

Ne propustite

Župan Koprivničko- križevačke županije Darko Koren i njegov zamjenik Ivan Pal u Županiji su se sastali s predstavnicima kontakt policajaca Zoranom Zlatarom i Damirom Šimunićem. Suočeni s globalnim porastom maloljetničkog i međuvršnjačkog nasilja razgovarali su o stanju sigurnosti s naglaskom na ponašanje osnovnoškolaca i srednjoškolaca na području Koprivnice.

”Sajam mogućnosti” na Bašći

Župan Darko Koren je predstavnicima kvartovskih policajaca zahvalio na brizi i aktivnostima koje provode obzirom da je sigurnost zajednice najvažnija za uspješno funkcioniranje civilnog društva.

Zoran Zlatar i Damir Šimunić su najavili projekt Policije u zajednici pod nazivom ”Sajam mogućnosti”. Riječ je o prezentaciji pozitivnih načina ponašanja putem sportskih i kulturnih aktivnost. ”Sajam mogućnosti” predviđa se za 23. travnja 2010. godine na prostoru koprivničkog sajmišta, a očekuje se da će ga posjetiti više od 1000 učenika i predstavnici različitih sportskih klubova i udruga.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

privremeni rezultati

Obrađeno je preko 70 posto biračkih mjesta, HDZ ima 63 mandata, SDP 42, DP je pao za jedan

DIP je obradio preko 70 posto biračkih mjesta, a situacija na saborskim foteljama mijenja se iz minute u minutu....
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×