11.2 C
Koprivnica
Utorak, 21. ožujka 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Zapošljavanje koje je odjeknulo

Koren komentirao slučaj J. Širole, koja je dobila i 200.000 kuna otpremnine i posao: Važna je za gradnju brze ceste, zašto je ne bismo zaposlili
K

Ja osobno nisam ni znao da je ona član jedne političke stranke niti me je to zanimalo, rekao je Darko Koren.

Ne propustite

Na području Koprivničko-križevačke u tijeku su dva velika prometna projekta. Jedan je počeo, radi se o gradnji drugog kolosijeka pruge od Križevaca do Mađarske, ogroman projekt koji će raditi 400-tinjak radnika velike turske tvrtke Cengiz, vrijedan oko tri milijarde kuna. Drugi traje već neko vrijeme, a to je brza cesta od Zagreba do Koprivnice, odnosno do Kloštra Vojakovačkog, do kojega će se protezati dionica koja će se iduća graditi.

Upravo za nastavak gradnje brze ceste vezano je zapošljavanje Jasminke Širole, čiji je slučaj proteklog tjedna odjeknuo Hrvatskom nakon što se saznalo da je uzela otpremninu od 200.000 kuna iz križevačkog ureda državne uprave, a nekoliko mjeseci kasnije zaposlila se na vrlo sličnom poslu u Županijskoj upravi.

Jasminka Širola // Foto: Grad Križevci

Naime, kako je danas rekao župan Darko Koren, za nastavak gradnje brze ceste bit će potrebno obaviti brojne radnje, pa tako i izvlaštenja za zemljišta na toj trasi, a Jasminka Širola ključna je za te zadaće.

– To je osoba koja je radila na takvim poslovima, a mi smo došli do situacije da ne znamo s kime da to obavljamo. Objavili smo natječaj, javila se jedna osoba i uzeli smo je, nikakve formalno-pravne prepreke tu nije bilo. Ja osobno nisam ni znao da je ona član jedne političke stranke niti me je to zanimalo. Nije bilo razloga da je ne primimo na posao. Nadam se da sada neće otići nakon svega ovoga po medijima jer projekt brze ceste nam ovisi i o tome – rekao je Koren.

– To je strašno bilo popraćeno, zbilja jedan skandalozan slučaj – sarkastično je dodao.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

moda s ulica

Neodoljivim osmijehom i koketnom punđicom pokorila gradski korzo

Među brojnima koji su ovog vikenda šetali gradskim korzom bila je i ova prekrasna djevojka koja je svoju jednostavnu...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti