27.3 C
Koprivnica
Četvrtak, 20. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Koren obišao buduće informatičke učionice za poduzetnike
K

Ne propustite

Župan Darko Koren i zamjenik župana Darko Sobota danas su sa suradnicima obišli prostore bivšeg Zavoda za javno zdravstvo na Florijanskom trgu u Koprivnici. Navedeni prostori se obnavljaju kako bi se u njih smjestile županijske službe i ustanove, a predviđeno je da se u tim prostorima smjesti i informatička učionica za poduzetnike.

Informatička učionica će se opremiti sredstvima iz EU projekta e-business (e-poslovanje) i e-commerce (e-trgovanje), u koji je uključena Razvojna agencija PORA. PORA je naime jedna od deset ustanova u Hrvatskoj uključenih u provedbu ovog projekta kojem je službeni naziv „Poboljšanje poslovne konkurentnosti putem elektroničkog poslovanja (e-business)“. Nova informatička dvorana sadržavat će video i teleinformacijsku opremu, te 25 računala u vrijednosti od 100 tisuća eura.

 

Ravnateljica PORE Melita Birčić pojasnila je županu da će PORA osigurati mentorstvo i edukacijski program projekta, te održati deset radionica i edukacija o e-poslovanju i e-trgovanju za poduzetnike s područja Koprivničko-križevačke županije.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

babinjak

FOTO Počelo je jubilarno Ljeto na Šoderici, gledatelji jedva dočekali urnebesnu predstavu Kerekesh teatra

Počelo je još jedno Ljeto na Šoderici, a gledatelji su se zaželjeli dobre zabave i smijeha. Moglo se to vidjeti...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×