4.9 C
Koprivnica
Utorak, 16. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
e-račun

Korisnicima Komunalca računi za usluge stizat će na mjesečnoj razini
K

Prvi  mjesečni račun za odvoz otpada za travanj, građani će zaprimiti u svibnju.

Ne propustite

Iz Gradskog komunalnog poduzeća Komunalac obavještavaju kako će korisnicima usluga krajem tjedna na adrese stići obračun odvoza otpada za prva tri mjeseca 2022. godine.

Nove akontacije neće biti dostavljene budući da će, od 1. travnja 2022. godine pa nadalje, računi za usluge Komunalca za korisnike na području Grada Koprivnice i prigradskih naselja dolaziti mjesečno.

– Prvi mjesečni račun za odvoz otpada za travanj, zaprimit ćete u svibnju 2022 godine. Svi oni koji nisu aktivirali E-račun još uvijek to mogu napraviti, potrebno je samo ispuniti i potpisati suglasnost koju možete preuzeti i OVDJE. Potpisom suglasnosti aktivirat ćete uslugu E-račun bez papirnate verzije te će vam račun umjesto u papirnatom obliku biti dostupan u PDF obliku na vašoj mail adresi – objašnjavaju iz Komunalca.

Ispunjenu i potpisanu suglasnost potrebno je dostaviti u pdf formatu ili jpg formatu na mail adresu: info@komunalac-kc.hr

Poslanom suglasnošću aktivirat ćete uslugu E-računa te će prvi računi za odvoz otpada za travanj 2022. godine stići na vašu e-mail adresu u svibnju 2022.

Računi na e-mail uvijek stižu na vrijeme, omogućuju jednostavniji, brži i isplativiji način poslovanja te dodatno, ovakvom razmjenom podataka, čuvamo okoliš.

Aktivacijom usluge E–račun ostvarit ćete uštedu vezanu uz smanjenje troškova papirne dokumentacije što za posljedicu ima veću preglednost i brzinu poslovanja te bolje i efikasnije pružanje usluga krajnjim korisnicima.

– Aktivirajte E-račun već danas i postanite i Vi dio brzog, učinkovitog i ekološki prihvatljivog rješenja – poručili su iz Komunalca.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

UZBUNE I SLAVLJA U HRVATSKOJ SAHARI

FOTO/VIDEO Anđela Lenhard Antolin predstavila svoju knjigu priča za najmlađe inspiriranu đurđevačkim posebnostima

Anđela Lenhard Antolin, poznata đurđevačka novinarka u Gradskoj je knjižnici predstavila svoju knjigu priča za djecu "Uzbune i slavlja...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×