5.7 C
Koprivnica
Četvrtak, 29. veljače 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
NOVE INFORMACIJE

KORONAVIRUS U ŽUPANIJI Dvije osobe ozdravile, epidemiološko stanje stabilno
K

U općoj populaciji trenutno su dva slučaja aktivnog pozitiviteta na koronavirus, a pod mjerom kućne samoizolacije je 15 osoba.

Ne propustite

Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke obavještava javnost kako na području županije trenutno nema zabilježenih novih slučajeva bolesti COVID-19 te kako je zdravstveno i epidemiološko stanje stabilno.

Protekom roka od 28 dana te nakon ponovnog negativnog epidemiološkog nalaza, potvrđena su i dva nova slučaja izlječenja COVID-19 infekcije. U općoj populaciji trenutno su dva slučaja aktivnog pozitiviteta na koronavirus, a pod mjerom kućne samoizolacije je 15 osoba.

Sukladno uputi Stožera civilne zaštite RH u ponedjeljak je ponovno s radom započela COVID-19 ordinacija u djelatnosti obiteljske/opće medicine za pregled bolesnika pod sumnjom na zaraženost koronavirusom. Izdvojena ordinacija, u čijem radu sudjeluju liječnici svih županijskih zdravstvenih ustanova te privatni zdravstveni radnici obiteljske medicine s područja županije, sukladno potrebama je u prosjeku uzimala 20-ak uzoraka, a u posljednja 24 sata svi testirani uzorci na COVID-19 infekciju su negativni.

Stožer civilne zaštite ovim putem još jednom poziva sve stanovnike na odgovorno ponašanje i pridržavanje  svih uputa HZJZ-a i Nacionalnog Stožera civilne zaštite, svih općih mjera zdravstvene zaštite primjenjivanjem socijalne distance, održavanjem higijenskog standarda i dezinfekcije te nošenja zaštitnih maski u zatvorenim prostorima u kojima se okuplja veći broj ljudi.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

PROGRAM EDUKACIJE

Udruga Mali princ će provoditi program usavršavanja za zvanje osobni asistent

Đurđevačka Udruga Mali princ dobila je od Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike licencu za program stručnog...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×