tri ekipe

Košarkašice Drnja premoćno osvojile treći domaći Drnje Kup koji se igrao pod pokroviteljstvom Općine Drnje i povodom Dana Općine Drnje

Ovom prigodom, zahvalnice općine Peteranec, dobile su igračice kluba i pojedini članovi Predsjedništva Kluba koji su bili najviše angažirani na ovogodišnjem Street ball turniru Peteranec 2018.

11:47h
0
Foto: drnje.hr
Foto: drnje.hr

Uz sudjelovanje tri ekipe i igranje svako sa svakim, domaće
košarkašice su u prvom susretu prelagano savladale košarkašice i Mladosti iz Ivanovca (igrala su i dva košarkaša) rezultatom 44:6.

U drugom susretu – drama, favorizirane Virovitičanke, susret su izgubile u pretposljednjoj sekundi susreta – sretnim šutom koji je ušao i donio pobjedu Mladosti, iako tijekom susreta u više navrata ekipe su se izmjenjivale u minimalnim vodstvima. U posljednjem susretu Drnje Kup-a, košarkašice DHPG su ozbiljnom i  koncentriranom igrom – prvenstveno u obrani – sigurno pobijedile Virovitičanke sa 50:21.

Najboljim strijelcem (27 poena) i najboljom igračicom proglašena je Maja Hudjek, dok u najbolju petorku izabrane su Magdalena Bali, Terezija Ledinski i Valeria Bartolović iz ŽKK DHPG, Mia Deskar iz ekipe Virovitice, dok će Mladostašicama iz Ivanovca Pehar, priznanja, medalje i ostali pokloni biti predani naknadno, pošto nisu mogli čekati završetak turnira.

Na samom protokolu zatvaranja nazočio je načelnik Općine Drnje, gospodin Petar Dombaj, koji je u ime mještana i Općine Drnje, dodijelio svim sudionicima pojedinačne i ekipne nagrade i poklone, ali se i u završnom govoru u ime mještana općine Drnje, zahvalio Klubu na uloženom trudu, promociji košarke i radu s mladima.

Ovom prigodom, zahvalnice općine Peteranec, dobile su igračice kluba i pojedini članovi Predsjedništva Kluba koji su bili najviše angažirani na ovogodišnjem Street ball turniru Peteranec 2018.

Klub se zahvaljuje Općini Drnje na pokroviteljstvu turnira
i posebno KK Bistra iz Molvi na potpori u igračkom kadru, ali i svim gostujućim ekipama na dolasku. Turnir je organiziran isključivo sredstvima po programu manifestacije DRNJE KUP, klupskim sredstvima i sredstvima sponzora i donatora.

REZULTATI
ŽKK Mladost : ŽKK DHPG (3:10)(0:9)(1:14)(2:11) 6:44

ŽKK Virovitica : ŽKK Mladost (15:9)(5:10)(9:7)(8:13)
37:39

ŽKK DHPG : ŽKK Virovitica (16:2)(8:8)(20:7)(6:4)   50:21

TABLICA:
1. ŽKK DHPG
2. ŽKK Mladost
3. ŽKK Virovitica

čitam...
Loading...