9.6 C
Koprivnica
Nedjelja, 2. travnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Košarkašice koprivničke gimnazije najbolje u županiji
K

Ne propustite

Prošlog petka održano je u Križevcima županijsko natjecanje za djevojke i mladiće u košarci.

Gimnazija «Fran Galović» ponovno je bila uspješna: muška ekipa “Gimnazijalca” osvojila je treće mjesto dok je ženska ekipa osvojila prvo mjesto i plasirala se na poluzavršno natjecanje 23. ožujka koje će se održati u Gimnaziji «Fran Galović».

Mentor muške ekipe bio je profesor Marijan Kuharić, a ženske ekipe profesorica Natalija Kušenić. Ženska ekipa nastupila je u sastvu: Lucija Golubić, Lucija Sušilović, Klara Timarac, Suzana Zeko, Lea Carek, Petra Šimunić, Dijana Bukovčan, Martina Gregurek, Jasmina Stjepanović, Irina Žnidar, Lea Međimorec i Josipa Gregurina.

Poluzavršno natjecanje u stolnom tenisu za djevojke i mladiće održano je 10. ožujka 2011. u Varaždinu. Muška ekipa “Gimnazijalca” osvojila je drugo, a ženska ekipa treće mjesto.

Iako se stolnotenisači Gimnazije «Fran Galović» nisu uspjeli plasirati u samu završnicu državnog prvenstva, i ovaj je plasman odličan uspjeh. Ekipa “Gimnazijalca» nastupila je u sastavu: Tihana Sodar, Nataša Milanović, Vanja Smontara, Ivan Šlabek, Matija Stojanović i Silvijo Grobenski s mentorom profesorom Damirom Radakovićem.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

MODA NA ULICI

Skockana Sanda u proljeće zakoračila s malo ruža i baš originalnom jaknicom

Usred smo prijelaznog razdoblja kada po običaju spremamo deblju garedrobu, a vadimo tanje odjevne komade. Jutra su prohladna pa...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti