15.2 C
Koprivnica
Srijeda, 22. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Košarkašice koprivničke gimnazije najbolje u županiji
K

Ne propustite

Prošlog petka održano je u Križevcima županijsko natjecanje za djevojke i mladiće u košarci.

Gimnazija «Fran Galović» ponovno je bila uspješna: muška ekipa “Gimnazijalca” osvojila je treće mjesto dok je ženska ekipa osvojila prvo mjesto i plasirala se na poluzavršno natjecanje 23. ožujka koje će se održati u Gimnaziji «Fran Galović».

Mentor muške ekipe bio je profesor Marijan Kuharić, a ženske ekipe profesorica Natalija Kušenić. Ženska ekipa nastupila je u sastvu: Lucija Golubić, Lucija Sušilović, Klara Timarac, Suzana Zeko, Lea Carek, Petra Šimunić, Dijana Bukovčan, Martina Gregurek, Jasmina Stjepanović, Irina Žnidar, Lea Međimorec i Josipa Gregurina.

Poluzavršno natjecanje u stolnom tenisu za djevojke i mladiće održano je 10. ožujka 2011. u Varaždinu. Muška ekipa “Gimnazijalca” osvojila je drugo, a ženska ekipa treće mjesto.

Iako se stolnotenisači Gimnazije «Fran Galović» nisu uspjeli plasirati u samu završnicu državnog prvenstva, i ovaj je plasman odličan uspjeh. Ekipa “Gimnazijalca» nastupila je u sastavu: Tihana Sodar, Nataša Milanović, Vanja Smontara, Ivan Šlabek, Matija Stojanović i Silvijo Grobenski s mentorom profesorom Damirom Radakovićem.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Modni kutak

Prelijepa djevojka zaraznog osmijeha odlično isfurala legendarni predmet koji će biti hit ovog ljeta

Zaraznim osmijehom ova nas je prelijepa djevojka koja je prošetala koprivničkim trgom jednostavno "kupila". I ne samo time, odjevni...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×