24.3 C
Koprivnica
Nedjelja, 14. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
INVESTITOR RADOVA GRAD KOPRIVNICA

Kreće izgradnja oborinske kanalizacije u Močilskom odvojku, investicija vrijedna više od pola milijuna kuna
K

Za vrijeme radova preporučuje se koristiti obilazne pravce, poput Marijanske ulice u Koprivnici.

Ne propustite

U tjednu nakon blagdana Uskrsa, točnije 16. travnja, počinju radovi na izgradnji oborinske kanalizacije u Ulici Močilski odvojak I. u Koprivnici, javili su iz gradske Uprave.

Ukupna dužina izgradnje iznosi 250 metara, a odnosi se na izvedbu uljevne građevine kod raskrižja Ulice Močilski odvojak I. i odvojka prema Marijanskoj ulici, izgradnju zacijevljene oborinske kanalizacije kroz Ulicu Močilski odvojak I. prema Ulici Močile odnosno do propusta ispod Varaždinske ceste.

Cilj izgradnje kanalizacije je usmjeravanje oborinskih voda te sprečavanje poplavljivanja parcela i dvorišta kao i zaštita same nerazvrstane ceste u tom dijelu Ulice Močilski odvojak I.

– Izvođač radova je KOMING d.o.o. Koprivnica, a predviđeno vrijeme trajanja radova je 50 kalendarskih dana, što je ovisno o vremenskim uvjetima i trenutnoj situaciji s virusom COVID-19 – priopćili su iz Grada.

Radovi se većim dijelom izvode u cestovnom zemljištu. Za vrijeme izvođenja radova na snazi će biti privremena regulacija prometa prema kojoj će dio Ulice Močilski odvojak I., od Ulice Močile do odvojka prema Marijanskoj ulici biti zatvoren za promet, a omogućen će biti pristup stanara toga dijela ulice njihovim stambenim objektima.

Za vrijeme radova preporučuje se koristiti obilazne pravce, poput Marijanske ulice u Koprivnici.

Investitor radova je Grad Koprivnica, a troškovi izgradnje oborinske kanalizacije iznose 540 tisuća kuna s PDV-om, u što su uračunati troškovi izgradnje, stručnog nadzora građenja i koordinatora zaštite na radu za vrijeme izvođenja radova.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

OŠ Molve

FOTO Učenici iz Molvi prisustvovali na okruglom stolu “Gen Z Akademija”, nakon toga uslijedilo je fotografiranje s influenserima

U utorak, učenici 7. i 8. razreda Osnovne škole Molve prisustvovali su okruglom stolu pod nazivom "Gen Z Akademija"...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×