TREĆA HNL SJEVER

Kreće playoff, Tehničar gostuje kod Mladosti, Radnik dočekuje Papuk

Evo kako izgleda raspored prvih utakmica u drugom dijelu sezone.

16:30h
0
Foto: Ivan Balija
Ilustracija // Foto: Ivan Balija

Nakon što je s prošlim, 22. kolom Treće HNL Sjever zaključen prvi dio natjecanja i saznali smo putnike u playoff, odnosno playout, u subotu kreću prve utakmice bolje rangiranih trećeligaša.

U ligi za prvaka, dakle, cvetkovečki Tehničar gostuje u Ždralovima kod Mladosti, koja je na tablici u dosadašnjem dijelu sezone s 48 bodova držala prvo mjesto. Cvetkovec je, pak, s devet bodova manje bio četvrti.

Radnik će u Križevcima dočekati momčad Papuka. Križevčani su prvi dio prvenstva završili kao drugi, zasluživši 43 boda. Papuk je, s druge strane, bio peti s 34 boda.

Poletu iz Svetog Martina na Muri, dosad trećeplasiranom s 42 boda, u goste stiže ludbreška Podravina. Ludbrežani su u ligu za prvaka upali kao zadnji, šesti, s 34 boda.

Treća HNL Sjever, playoff, 1. kolo, subota 15. svibnja, 17.30 sati:

Mladost Ž – Tehničar
Radnik-Križevci – Papuk
Polet SMnM – Podravina

Treća HNL Sjever, odgođena utakmica 12. kola, subota 15. svibnja, 17.30 sati:

Podravac – Varteks

Liga za ostanak, regularno prvo kolo, kreće sljedeći tjedan, u srijedu, a od lokalnih će predstavnika nastupati đurđevački Graničar i Podravac iz Virja.

Rudar će u Murskom Središću dočekati Đurđevčane. Domaćini su nakon 22 kola na tablici bili osmi s 30, dok su gosti završili kao pretposljednji s devet bodova.

Zadnji Podravac, koji je u prvom dijelu prvenstva skupio tri boda, gostuje kod Varteksa u Varaždinu. Deveti Varaždinci dosad su skupili 25 bodova. U preostalom susretu igraju Bjelovar i Virovitica.

Treća HNL Sjever, playout, 1. kolo, srijeda 19. svibnja, 18 sati:

Bjelovar – Virovitica
Rudar MS – Graničar Đ
Varteks – Podravac

čitam...