31.3 C
Koprivnica
Utorak, 18. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
PROJEKT

Kreće rekonstrukcija školskog praktikuma Karaula
K

Ovom investicijom će se stvorit bolji prostorno tehnički uvjeti za provođenje svih edukacija i praktične nastave iz pčelarstva i enologije kaže Marko Marić

Ne propustite

Srednja škola Stjepana Sulimanca iz Pitomače uskoro kreće u rekonstrukciju i adaptaciju zgrade praktikuma i gospodarske zgrade te uređenje okoliša školskog praktikuma Karaula na lokaciji Banov Brod. Marko Marić, ravnatelj škole i Đuro Kucelj, direktor tvrtke Komfort potpisali su ugovor za izvođenje radova vrijednih 689.000 eura.

Rekonstrukcija i adaptacija te uređenje okoliša praktikuma provodi se kroz projekt Uspostava infrastrukture Regionalnog centra kompetentnosti Panonika čiji je nositelj Poljoprivredno-prehrambena škola Požega, dok je pitomačka škola partner na projektu. Projekt se sufinancira iz europskih strukturnih i investicijskih fondova kroz operativni program konkurentnost i kohezija. Za projekt adaptacije i rekonstrukcije školskog praktikuma Karaula osigurano je 416.000 eura bespovratnih sredstava Europske unije, dok je razliku osigurala Virovitičko-podravska županija.

– Ovom investicijom će se stvorit bolji prostorno tehnički uvjeti za provođenje svih edukacija i praktične nastave iz pčelarstva i enologije. Predviđena je izrada skladišnih prostora, alatnice i spremišta za poljoprivrednu mehanizaciju i strojeve te uređenje okoliš praktikuma. Time ćemo dodatno osuvremeniti praktičnu nastavi u novoj školskoj godini – kaže Marko Marić.

Foto: SŠ Stjepana Sulimanca
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Ajme

Božo napravio krš i lom BMW-om u Glogovcu, pijan se zabio u vozačicu pa zbrisao

Božidar je proglašen krivim na Općinskom sudu u Koprivnici nakon što je pijan napravio dar-mar svojim BMW-om u Glogovcu. Kako...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×