28.5 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 24. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
SVETI PETAR OREHOVEC

Kreće rekonstrukcija zgrade Osnovne škole
K

Županija je upravo za tu školu na natječaju Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU za rekonstrukciju škole dobila 850.000 kuna.

Ne propustite

Darko Koren, župan Koprivničko-križevačke županije s Mariom Biljanom te Marijanom Blažokom iz Uprave tvrtke Radnik, potpisao je Ugovor za rekonstrukciju zgrade Osnovne škole Sveti Petar Orehovec.

U planu je rušenje dijela zgrade te izgradnja novog prostora s dvije učionice, sanitarnim čvorovima, novom kotlovnicom, kao i toplinskom izolacijom tog dijela zgrade.

Vrijednost radova je oko 3,4 milijuna kuna. Posjetimo, Županija je upravo za tu školu na natječaju Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU za rekonstrukciju škole dobila 850.000 kuna. Planirano trajanje radova je tri mjeseca.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Statistike

Tko će dobiti najveći regres i najviše dana godišnjeg? Zaposlenici ovih tvrtki očekuju najviše, a jedna skupina gubi nadu

Više od polovine zaposlenih u Hrvatskoj, njih 56%, očekuje isplatu regresa, dok je brojem dana godišnjeg odmora zadovoljan svaki...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×