tko je jamio, jamio je

Kreću pojačane kontrole zajedničkih timova policije i Civilne zaštite, nadzirat će se trgovine, tržnice i objekti s dozvolom za rad

Organizirat će se posebni timovi policijskih službenika i službenika Civilne zaštite kako bi se dodatno nadzirao rad tržnica, trgovina i ostalih objekata koji imaju dozvolu za rad.

19:22h
0
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

Mjesni i županijski Stožeri civilne zaštite u narednom će razdoblju provoditi više vremena u nadzoru, u kontroli provođenja propisanih mjera zaštite od koronavirusa. Njima će društvo praviti policija.

Organizirat će se posebni timovi policijskih službenika i službenika Civilne zaštite kako bi se dodatno nadzirao rad tržnica, trgovina i ostalih objekata koji imaju dozvolu za rad. Isto tako, nadzirat će se propisane mjere udaljenosti u parkovima, na trgovima, na rivama, dječjim i sportskim igralištima te ostalim javnim površinama kao i kod održavanja javnih događanja.

– Inspektori Civilne zaštite će, ako se ustanovi kršenje mjera, obavezno izdati rješenje o prekršaju, s napomenom da će se u slučaju ponovljenog kršenja mjera izreći najstrože moguće sankcije, što uključuje i zatvaranje objekta – piše na stranicama Koprivničko-križevačke županije.