17 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 15. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
NASTAVLJA SE

Krenuli su završni radovi na uređenju staze i prilaza u đurđevačkoj Ulici Matije Gupca
K

Nova staza bit će duga 1,3 kilometra.

Ne propustite

Započeli su radovi na pripremi posteljice za pješačku stazu i kolnih prilaza u Ulici Matije Gupca u Đurđevcu. Rekonstrukcija plinske mreže završena je ranije.

Uslijedit će asfaltiranje, a nova staza bit će duga 1,3 kilometra.

– Ova ulica do sada nije imala stazu ni s jedne strane, te je bila ugrožena sigurnost pješaka, a posebice onih najmlađih koji su svakodnevno pješice išli po cesti. Treba napomenuti da se radi o jednoj od dužih ulica u gradu i vrlo prometnoj cesti. Upravo zbog toga, ali i projekta zamijene plinske mreže odlučili smo krenuti u projekt izgradnje pješačke staze – rekao je gradonačelnik Đurđevca Hrvoje Janči za službene stranice grada.

Time se nastavlja financiranje uređenja kolnih prilaza svim vlasnicima nekretnina koji sami financiraju asfaltiranje kolnih prilaza na javnoj površini, te će se oni osloboditi plaćanja komunalne naknade na određeno vremensko razdoblje u visini cijene uređenja kolnog prilaza, a sukladno mjesečnoj obvezi.

Za vrijeme radova na plinskoj mreži vlasnike nekretnina su obišli djelatnici grada kako bi se upisali svi zainteresirani za ovu mjeru. Prijave se zaprimaju i dalje, a zainteresirani se mogu javiti u grad ili na telefonski broj 811-052.

Ujedno obavještavaju građane kako bi znali planirati svoja sredstva da će se s provođenjem ove mjere nastaviti u svim ulicama gdje se planiraju radovi na zamjeni plinske mreže.

Foto: Grad Đurđevac
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Izbori 2024.

DOBAR HONORAR Članovima izbornih povjerenstava do 1390 eura naknade, a biračkim odborima 20 puta manje!

Kao i svaki izbori dosad, tako ni ovi ne mogu proći bez članova izbornih povjerenstava. DIP je objavio, prenosi...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×