15.7 C
Koprivnica
Nedjelja, 3. ožujka 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
nova pedagoška godina

Krenuli upisi u DV Košutica u Ferdinandovcu, prijavite svoje dijete na vrijeme
K

U dječji vrtić upisuju se djeca starosti od navršene jedne godine života zaključno do 31. kolovoza tekuće godine pa do polaska u osnovnu školu

Ne propustite

Obavještavaju se roditelji da će se upis djece u Dječji vrtić Košutica u Ferdinandovcu za pedagošku godinu 2021./2022. odvijati u razdoblju od 1. do 15. lipnja u 15 sati.

U dječji vrtić upisuju se djeca starosti od navršene jedne godine života zaključno do 31. kolovoza tekuće godine pa do polaska u osnovnu školu.

Zahtjev za upis s potrebnom dokumentacijom koji se nalaze na općinskim stranicama, mogu se podignuti u dječjem vrtiću (ispred glavnog ulaza) radnim danom od 7 do 16 sati.

Zaprimat će se na e-mail adresu vrtića dv.kosutica@gmail.com, osobnom dostavom uz prethodnu najavu na tel. broj vrtića: 048/817-660, preporučenom poštanskom pošiljkom S POŠTANSKOM NAZNAKOM DATUMA i VREMENA SLANJA POŠTE na adresu: Dječji vrtić Košutica Ferdinandovac ,Trg slobode 36, Ferdinandovac s naznakom- „za upis u Dječji vrtić“.

Sve dodatne informacije u svezi upisa mogu se dobiti u Dječjem vrtiću na tel. 048/817-660 (radnim danom u vremenu od 8 do 15 sati).

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Zlatni pir

FOTO/VIDEO Marija i Franjo Pintić zajedno su pola stoljeća, otkrili su nam recept: “Ne treba biti previše dobar, treba biti i oštar”

Prije 50 godina započela je ljubav jednog križevačkog para. Marija i Franjo Pintić bračni su par koji dolazi iz...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×