vulicafest

KRENULO JE Pozitivan je još jedan igrač iz đuđevačke ekipe s kvartovskog turnira, nekoliko osoba već je u samoizolaciji

Ono što smo neslužbeno saznali jest da se u samoizolaciji nalazi još nekoliko suigrača iz ove Covid-19 ekipe.

10:35h
0
Foto: Jurica Karan
Ilustracija s malonogometnog turnira // Foto: Jurica Karan

Nakon što je jučer popodne objavljeno kako imamo nova tri slučaja zaraze koronavirusom u županiji, danas su iskočila još tri nova slučaja. Jedan od prvotna tri slučaja bio je onaj mladog Đurđevčanina koji je u petak igrao na finalnom danu noćnog kvartovskog turnira Vulicafest, a u subotu ujutro osjetio je simptome i otišao se testirati.

Test se vratio pozitivan, a Stožer je jučer kazao kako prikuplja sve epidemiološke podatke i kontakte zaraženog. Danas imamo nova tri slučaja zaraze, a jedan od njih dolazi također iz Đurđevca, također s uličnog turnira. Radi se o suigraču prvozaraženog čiji se test ispostavio pozitivnim na Covid-19.

Ono što smo neslužbeno saznali jest da se u samoizolaciji nalazi još nekoliko suigrača iz ove Covid-19 ekipe. Da bi stvari bile gore, kako doznajemo, svi članovi ekipe dijelili su tek nekoliko bočica za vodu koja je bila osvježenje, a nakon turnira družili su se u jednom đurđevačkom kafiću.

Spomenimo kako je jedan od članova Covid ekipe i đurđevački gradonačelnik kojeg nismo uspjeli dobiti na telefon do trenutka pisanja članka, no doznali smo kako je danas na godišnjem odmoru. Osim gradonačelnika, u ekipi se nalazilo još nekoliko poznatih Đurđevčana.

 

čitam...