10.2 C
Koprivnica
Srijeda, 17. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Križevačka Osnovna škola ‘Vladimir Nazor’ bit će jedna od 20 e-Škola
K

Ne propustite

 

S početkom nove školske godine Osnovna škola ”Vladimir Nazor” iz Križevaca počinje s u projektom e-Škole i to kao jedna od 20 škola koju je od 700 prijavljenih, odabralo Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta, a za što je ravnatelj Igor Brkić potpisao u travnju ugovor.

Pilot projekt će poslužiti za testiranje i evaluaciju organizacijskih, tehnoloških i obrazovnih pretpostavki uvođenja informacijske i komunikacijske tehnologije u obrazovne procese, te će rezultirati donošenjem preporuka za implementaciju sustava i odabirom modela za cijeli sustav osnovnog i srednjeg obrazovanja u Republici Hrvatskoj.

CARNet će za vrijeme trajanja projekta, između ostaloga, uspostaviti funkcionalnu bežičnu lokalnu mrežu u školi, opremiti zaposlenike škole uključene u projekt računalnim uređajem, opremiti minimalno jednu učionicu po školi tabletima i prezentacijskom opremom, omogućiti školi korištenje e-Dnevnika, Sustava za vođenje poslovnih procesa škole, upravljanje e-učionicom te mobilnim uređajima.

Digitalizacija nastave ovim projektom obuhvaća slijedeće predmete: matematiku, fiziku, kemiju i biologiju i to za 7. i 8. razred.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

giveaway

Znamo čiji će mališani uživati na velikom i kino napuhancu EvaTeo zone zabave

Oduševljenje i zabava su naša specijalnost, a EvaTeo zona zabave je vaša nova destinacija u Koprivnici za sve vrste...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×