Križevački atletičari Veronika Drljačić i Neven Krulić ušli u Razvojni program 1 pod okriljem HOO

Natjecanje u Beču smatra se neslužbenom uvertirom za prvenstvo Balkana koje će se ove godine održati u Beogradu 10. i 11. ožujka.

0

Dobre vijesti su opet krenule u AK Križevci. Kako nam je potvrdio Drago Palčić, atletski trener kluba, dvoje talentiranih klupskih atletičara ušlo je u Razvojni program 1. Neven Krulić zapravo je potvrdio svoj ulazak, dok se je talentirana Veronika Drljačić izborila za ulazak u program na temelju prošlogodišnjeg rezultata. Što to znači pojasnio nam je trener Palčić.

– To znači dosta novaca za pripreme, možda će biti i za opremu, pokrivaju s 12 tisuća kuna jednog sportaša. Novac je namijenjen za pripreme, opremu, dijagnostiku i drugo – rekao je trener Palčić.

Ovog vikenda atletičari Križevaca putuju na natjecanje u Beč gdje će Ida Šimunčić trčati 400 metara, kao i Veronika Drljačić, dok je Nevena Krulića uhvatio kašalj i još se ne zna hoće li nastupiti. Ukoliko hoće, riječ je o disciplinama na 400 i/ili 800 metara. Natjecanje u Beču smatra se neslužbenom uvertirom za prvenstvo Balkana koje će se ove godine održati u Sofiji 10. i 11. ožujka.

- Oglas -
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime