IDUĆI VIKEND

Križevački fašnik okupit će i male i velike, najoriginalinije maske osvojit će fantastične nagrade, evo kako se možete prijaviti

Nakon predstavljanja maski, publici će se predstaviti KUFER dječja žonglerska skupina sa programom naziva Ples i fantazija, a nakon čega slijedi proglašenje najljepših maski

10:30h
0
Foto: Grad Križevci

Idući vikend će se, točnije u subotu 22. veljače, održati Križevački fašnik, a okupljanje povorke će biti u dvorištu vatrogasnog doma u 10.15 sati.

– Povorka će biti praćena križevačkim mažoretkinjama, bubnjarima i križevačkom djevojačkom stražom, a kreće u 10.30 prema paviljonu na Trgu J.J. Strossmayera – poručili su iz Turističke zajednice grada Križevaca.

Nakon predstavljanja maski, publici će se predstaviti KUFER dječja žonglerska skupina sa programom naziva Ples i fantazija, a nakon čega slijedi proglašenje najljepših maski.

Za izbor najljepših i najoriginalnijih pojedinačnih i grupnih maski možete se prijaviti do 20. veljače u Turističkom informativnom centru ili mailom na tz@krizevci.hr, poručili su organizatori.

Inače, na Križevačkom fašniku birati će se po jedna maska u četiri različite kategorije. Pojedinačna maska djeca, pojedinačna maska odrasli, grupna dječja maska, obiteljska maska, a pobjedničke maske osvojit će i vrijedne nagrade.

– Kao i svake godine bit će čaja, krafni, pjesme, veselja, velikih i malih maski, veselih i žalosnih, strašnih i smiješnih. Dođite, maskirajte se i opustite u danu kada je sve dozvoljeno – poručili su organizatori.

čitam...