25.7 C
Koprivnica
Četvrtak, 30. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
COSMOS

Križevački Gradski muzej predstavljen u Švicarskoj, ravnateljica muzeja Tea Hatadi sudjelovala je na tribini
K

Međunarodni umjetnički kolektiv COSMOS postoji kao eksperimentalni laboratorij sedam godina

Ne propustite

Tea Hatadi, ravnateljica Gradskog muzeja Križevci kao članica međunarodnog umjetničkog kolektiva COSMOS bila dio tribine na temu umjetničkog rada u kolektivu.

Tribina je održana u gradu Warth u Švicarskoj, a pored ravnateljice Hatadi sudjelovali su i istaknuti umjetnici: Mirjam Wanner, Sylvia Jaimes, Wassili Widmer, Claude Bühler te Stefan Wagner, direktor Zaklade za kulturu kantona Thurgau.

grad križevci, muzej, tea hatadi
FOTO: Grad Križevci

Međunarodni umjetnički kolektiv COSMOS postoji kao eksperimentalni laboratorij sedam godina.

– Osam umjetnika iz Kolumbije, Hrvatske i Švicarske zajedno rade na radovima i izložbama. Riječ je o Esneider Gamboa Burbano, Sylvia Jaimes, Almira Medaric, Bojan Mucko, Goran Škofić, Mirjam Wanner, Josip Zanki i ravnateljici Gradskog muzeja Križevci Tei Hatadi – poručili su iz Grada.

COSMOS do danas uspijeva prevladati zemljopisne, sadržajne i konceptualne udaljenosti između pojedinih umjetnika i crpiti sinergije iz različitih životnih stvarnosti što u konačnici dovodi do novih ideja, iskustava i pristupa, ali i promocije Križevaca i križevačkog Gradskog muzeja.

grad križevci, muzej, tea hatadi
FOTO: Grad Križevci
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Još malo

FOTO Broje se dani do dovršetka glavnog trga u Đurđevcu, Janči: Do Picokijade će biti gotov

Radovi obnove Trga svetog Jurja u Đurđevcu i modernizacije vizure samog gradskog središta polako dolaze svojem kraju. Sama rekonstrukcija trebala...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×