treća hnl sjever

Križevački Radnik doveo toliko željenog napadača Dleska, ali i još novih imena

Veliki plus za Kemenovićevu momčad je i produljenje posudbe Mihaela Mladena, što je dogovoreno sa Slaven Belupom.

12:00h
0
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

Goran Dlesk, najbolji strijelac 4. NL središta Zagreb koji je zabio 19 pogodaka u jesenskom dijelu, novi je igrač križevačkog Radnika. Pregovori oko njegovog dovođenja trajali su neko duže vrijeme jer njegov sada bivši klub Zabok nije htio pustiti svojeg napadača.


Ipak, dopredsjednik Vitomir Mijić uspio je ispregovarati dolazak u grad sv. Marka tako da bi Dlesk najmanje do ljeta trebao nositi plavi križevački dres.

Osim Dleska, na posudbu je stigao i Romano Lisjak iz Slaven Belupa, a na probi su Luka Vinski i Dominik Posarić. Obojica su igrali u susjednoj BiH. Vinski je iz Duge Rese, dok je Posarić iz Zagreba. Veliki plus za Kemenovićevu momčad je i produljenje posudbe Mihaela Mladena, što je dogovoreno sa Slaven Belupom.

Spomenimo kako su Križevčani početkom tjedna igrali prijateljsku trening utakmicu s koprivničkom Tehnikom u kojoj su slavili s 3-2, a novopridošli Dlesk zabio je dva gola. Ove srijede igrali su protiv juniora Slaven Belupa koji su bili bolji s visokih 5-0.

Isto tako, trener Dražen Kemenović dobio je pomoć u stožeru, pomažu mu Ivica Švagelj koji je pomoćni trener, trener vratara Anthony Pavlović te viši kondicijski trener Danijel Miklečić.

 

 

čitam...