24.1 C
Koprivnica
Subota, 15. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
PJESMA JE ZVONKA RADOST

Križevački zborovi upisuju nove članove, evo kako možete postati dio raspjevane ekipe
K

Svi koji su zainteresirani za upis u jedan od zborova ili oba, te vole druženje, pjesmu i putovanja mogu se javiti bilo kome od pjevača ili doći na neku od proba.

Ne propustite

Križevački zborovi, mješoviti zbor Hrvatskog pjevačkog društva “Kalnik” i Katedralni zbor križevačke grkokatoličke katedrale Presvete Trojice, s početkom kalendarske godine upisuju i nove članove.

Oba križevačka mješovita zbora djeluju samostalno, premda često surađuju i udruženo s obzirom da i jedan i drugi vodi zborovođa Ozren Bogdanović. Zborove ove godine očekuju također cjelovečernji koncerti, županijsko, državno i međunarodno natjecanje te po jedna tuzemna i inozemna turneja.

– Za pjevanje u zboru potreban je sluh i dobra volja, nije nužno poznavanje nota ili iskustvo pjevanja u zboru, a po potrebi se može pred tri člana učiniti jednostavna audicija, ako kandidat i dirigent zaključe da je poželjno provjeriti sposobnosti kandidata. Dakle, nema nikakvog straha, potrebno je veselje, opuštenost i dobro društvo uz naravno dovoljno sluha – poručuje dirigent Bogdanović.

Svi koji su zainteresirani za upis u jedan od zborova ili oba, te vole druženje, pjesmu i putovanja mogu se javiti bilo kome od pjevača ili doći na neku od proba. Katedralni zbor ovog će tjedna imati će probu u utorak u 20 sati u prostorima grkokatoličke katedrale  dok će HPD “Kalnik” imati probe u srijedu i petak u 19.30 sati u Maloj–podrumskoj dvorani Hrvatskoga doma.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Euro 2024.

FOTO Ajmo Vatreni! Pogledajte atmosferu iz naših kafića, utakmica se gleda bez daha

Počelo je ludilo zvano Euro 2024! Naši vatreni se u Njemačkoj danas počinju boriti za prolazak teške skupine u...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×