novi termin

Križevačko Gradsko vijeće sutra je trebalo dobiti predsjednika, no sjednica je odgođena

Novi termin je srijeda, 23. lipnja u 19 sati.

15:53h
0
IMG
Mario Rajn // Foto: krizevci.hr

Iz Upravnog odjela za pravne i opće poslove Grada Križevaca stigla je obavijest o odgodi za sutra najavljivane konstituirajuće sjednice Gradskog vijeća koja se trebala održati u Velikoj dvorani Hrvatskog doma.

– Obavještavamo Vas kako se odgađa konstituirajuća sjednica Gradskog vijeća Grada Križevaca koja je bila zakazana za sutra, 16. lipnja. Novi termin održavanja sjednice je srijeda, 23. lipnja u 19 sati – objasnili su.

Za sjednicu je predložen dnevni red na kojem će se birati predsjednika i članova Mandatne komisije, predsjednika i članove Odbora za izbor i imenovanja, predsjednika i potpredsjednika Gradskog vijeća, ali i donijeti nekoliko odluka kao primjerice ona o izmjenama Jedinstvene baze podataka o nerazvrstanim cestama Grada Križevaca, suglasnost na Opće uvjete isporuke komunalne usluge parkiranja na javnim parkiralištima i sustava javnih bicikala na području grada Križevaca.

Donijet će se i zaključci o davanju prethodne suglasnosti Pučkom otvorenom učilištu Križevci za stjecanje imovine u iznosu većem od 200.000 kuna, Gradskom muzeju Križevci za stjecanje imovine u iznosu većem od 50.000 kuna i odluka o davanju prethodne suglasnosti na Izmjene i dopune Statuta Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Križevci.