7.9 C
Koprivnica
Srijeda, 24. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
novi termin

Križevačko Gradsko vijeće sutra je trebalo dobiti predsjednika, no sjednica je odgođena
K

Novi termin je srijeda, 23. lipnja u 19 sati.

Ne propustite

Iz Upravnog odjela za pravne i opće poslove Grada Križevaca stigla je obavijest o odgodi za sutra najavljivane konstituirajuće sjednice Gradskog vijeća koja se trebala održati u Velikoj dvorani Hrvatskog doma.

– Obavještavamo Vas kako se odgađa konstituirajuća sjednica Gradskog vijeća Grada Križevaca koja je bila zakazana za sutra, 16. lipnja. Novi termin održavanja sjednice je srijeda, 23. lipnja u 19 sati – objasnili su.

Za sjednicu je predložen dnevni red na kojem će se birati predsjednika i članova Mandatne komisije, predsjednika i članove Odbora za izbor i imenovanja, predsjednika i potpredsjednika Gradskog vijeća, ali i donijeti nekoliko odluka kao primjerice ona o izmjenama Jedinstvene baze podataka o nerazvrstanim cestama Grada Križevaca, suglasnost na Opće uvjete isporuke komunalne usluge parkiranja na javnim parkiralištima i sustava javnih bicikala na području grada Križevaca.

Donijet će se i zaključci o davanju prethodne suglasnosti Pučkom otvorenom učilištu Križevci za stjecanje imovine u iznosu većem od 200.000 kuna, Gradskom muzeju Križevci za stjecanje imovine u iznosu većem od 50.000 kuna i odluka o davanju prethodne suglasnosti na Izmjene i dopune Statuta Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Križevci.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Obljetnica

FOTO/VIDEO Rotary klub Koprivnica slavi 20. rođendan u Domoljubu, došli brojni poznati Koprivničanci

Rotary klub Koprivnica svečanošću u Domoljubu slavi svoju 20. obljetnicu. Tim su povodom u Domoljub došle brojne Koprivničanke i Koprivničanci...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×