9 C
Koprivnica
Srijeda, 17. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
održana skupština

Križevačkoj udruzi Maslačak 2022. godina je bila prepuna događanja, evo što su sve radili
K

Nakon radnog dijela uslijedilo je božićno druženje uz kolače koje su pripremili roditelji/udomitelji i uz glazbu sastava Duo mix

Ne propustite

Početkom tjedna održana je redovna godišnja Skupština Udruge “Maslačak” Križevci.

– Najvažnije za spomenuti je da se krenulo s dogradnjom prostora, nakon godinu i pol čekanja građevinske dozvole i tri godine nakon što je Udruga izašla iz COOR-a Križevci i brojnih dogovora i pregovora s Gradom – rekla je na samom početku Tamara Premuš, predsjednica Udruge te dodala kako su radovi krenuli početkom kolovoza 2022., a izvođač je Darijo Gric odnosno njegova tvrtka.

Nekoliko roditelja se angažiralo oko nabave materijala te financijskim sredstvima i prikupljanjem donacija. Dosta tvrtki i pojedinaca se odazvalo na zamolbe kojih je poslano 50-tak, a podršku u financijskim sredstvima i materijalu je dao i Grad Križevci. Voditeljice su se također angažirale oko prikupljanja sredstava i oko radova i materijala.

– Hvala svima na doprinosu. Kada se prostor osposobi do kraja moći će se raditi kvalitetnije i pružati više usluga. Nadamo se natječaju za osobne asistente – rekla je predsjednica Premuš.

Udruga je provela i svoj prvi EU projekt “Budimo ruka podrške” u partnerstvu s Udrugama iz Đurđevca i Bjelovara te u suradnji s Centrom za mlade Križevci.

– Održano je 12 radionica na kojima smo se educirali, stekli nova znanje i osnaženi smo za nove izazove. Održana su i tri okrugla stola te završna konferencija – dodala je Tamara Premuš.

Kontinuirano se provodio program “Poludnevni boravak” financiran od strane MROSP-a te projekt “Zajedno za bolje sutra” financiran od Grada Križevaca, županije i Ministarstva znanosti i obrazovanja, a udruga je realizirala brojne druge projekte.

– I ne manje važno, Udruzi je dodijeljena plaketa Grada Križevaca za dugogodišnji rad – zaključila je predsjednica Premuš.

Nakon izvješća predsjednica Tamara Premuš predstavila je program rada Udruge i Kluba “Maslačak” te financijski i operativni plan za 2023. godinu. Izvješća i planovi su nakon kratke rasprave jednoglasno usvojeni.

Nakon radnog dijela uslijedilo je božićno druženje uz kolače koje su pripremili roditelji/udomitelji i uz glazbu sastava Duo mix.

 

 

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Izbori

PRVI NESLUŽBENI REZULTATI za II. izbornu jedinicu u kojoj su Križevci i okolne općine

Državno izborno povjerenstvo Republike Hrvatske je u 21 sat objavio prve neslužbene rezultate parlamentarnih izbora. Do sada je obrađeno...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×