-5.6 C
Koprivnica
Srijeda, 8. veljače 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Križevčani parkiraju na mjesta za invalide
K

Ne propustite

Jučer (utorak) je provedena zajednička akcija Policijske postaje Križevci, Udruge invalida Križevci i Grada Križevci. Obilaskom parkirališta pronađeno je osam vozila parkiranih na mjestima za invalide, unatoč tome što na to nemaju pravo.

Akcija je započela tribinom kojom je ukazano na problem nepropisnog parkiranja na mjestima namijenjenim za vozila osoba s invaliditetom te je upozoreno na potrebu propisanog označavanja parkiranog vozila, odnosno na važeći “znak pristupačnosti”. Nakon tribine zajednički se krenulo u obilazak parkirališta, gdje se zatečenima u prekršaju na vozilu ostavljao letak sa upozorenjem. S obzirom na povelik broj automobila zatečen u prekršaju, Udruga invalida obvezala se i dalje ostavljati letke na takvim vozilima, a policija – sankcionirati ih.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

šokantne slike

[FOTO] UZNEMIRUJUĆE Nepoznati monstrum psu u nozi probušio rupu i kroz nju provukao lanac

Uznemirujuće i krajnje šokantne fotografije stižu iz varaždinske Udruge za zaštitu životinja Spas, čiji su djelatnici prije nekoliko dana...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti