Križevčanka dobila Oskar, prestižnu nagradu za izniman uspjeh, i lansirala novu liniju proizvoda

U njezin se tim uključila farmaceutkinja Anela Pašić-Mrkša, objasnivši kako novi proizvod sadrži melatonin koji doprinosi skraćenju vremena potrebnog za padanje u san te vitamine B1, B2, B6, B12 koji doprinose smanjenju umora, iscrpljenosti i funkcioniranju živčanog sustava.

0

Križevačka poduzetnica Jadranka Vrhovec predstavila je novu liniju proizvoda. Riječ je o Jadrankinoj formuli, dodatku prehrani za zdravlje i dugovječnost čiji prvi proizvod nosi ime Beauty Sleep.

– Nakon što sam svoj prvi brend Jadrankina otopina uspješno plasirala na tržište Hrvatske, Slovenije, Srbije, a sada i Makedonije, ova nova linija proizvoda odmah po izlasku na tržište u Hrvatsku kreće i u Srbiju. S Jadrankinom formulom otišli smo korak dalje i pod ovim nazivom tvrtka JadroMel iz Križevaca ponudit će proizvode koji su na tržištu gotovo bez konkurencije, odlikuju ih isključivo vrhunski prirodni sastojci i sirovine, a već prvi od njih, Beauty Sleep u kapsulama, pravi je prirodni melem za sve nas koji se svakodnevno borimo s posljedicama stresnog života, uspješnih karijera i svih životnih izazova. Većina nas uslijed stresa pati od ozbiljnih poremećaja spavanja, a san pak utječe na sve naše emocije, reakcije i kompletno zdravlje – kazala je J. Vrhovec.

U njezin se tim uključila farmaceutkinja Anela Pašić-Mrkša, objasnivši kako novi proizvod sadrži melatonin koji doprinosi skraćenju vremena potrebnog za padanje u san te vitamine B1, B2, B6, B12 koji doprinose smanjenju umora, iscrpljenosti i funkcioniranju živčanog sustava. Također, uključen su i vitamini B2 i E za zaštitu stanica od oksidativnog stresa, dok cink i krom doprinose normalnom metabolizmu.

- Oglas -

Križevčanka, koja je krajem prošle godine u Srbiji dobila Prvi Oskar Srbije kao nagradu za poduzetnički uspjeh, zaključila je kako je nova linija dobar početak 2020. godine u kojoj, najavila je, možemo očekivati još proizvoda.

Foto: JadroMel
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).