SREDINOM OŽUJKA

Križevci će ponovno biti domaćin vrhunskog stolnoteniskog turnira, spremne su i nagrade te jedno iznenađenje

Organizira se pod pokroviteljstvom Grada Križevaca, uz sufinanciranje Zajednice sportskih udruga Grada Križevaca i Zajednice sportova Koprivničko-križevačke županije te u suradnji s Hrvatskim stolnoteniskim savezom.

08:36h
0
Stolni tenis
Ilustracija // Foto: Ivan Brkić

Stolnoteniski klub Križevci 15. ožujka, u dvorani Osnovne škole Ljudevita Modeca, organizira 11. Otvoreno prvenstvo Grada Križevaca. Na njemu će sudjelovati ponajbolje igračice i igrači iz cijele Hrvatske te nekoliko europskih zemalja.

Stolnoteniski Wimbledon, kako su ga nazvali natjecatelji, održava se u kategorijama seniora, veterana 40-49, 50-59, 60+, žena i parova. Do 15. ožujka na broj 091 524 56 32 (Dražen Kranjec) mogu se prijaviti svi igrači i igračice. Kotizacija iznosi 100 kuna, u što su uključeni doručak, ručak i neograničeni napici.

K tome se sudionici mogu veseliti tomboli i brojnim nagradama, pri čemu će križevački klub najveću otkriti tik prije tombole.

– Prijavite se na križevački stolnoteniski turnir, odigrajte nekoliko mečeva, igrajte najzdraviji sport na svijetu te uživo vidite ponajbolje igrače i igračice na djelu. Svatko je
dobrodošao na turnir – poručuju iz STK-a.

Turnir se organizira pod pokroviteljstvom Grada Križevaca, uz sufinanciranje Zajednice sportskih udruga Grada Križevaca i Zajednice sportova Koprivničko-križevačke županije te u suradnji s Hrvatskim stolnoteniskim savezom.

čitam...
Loading...