12.9 C
Koprivnica
Nedjelja, 19. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
razvijamo.krizevci.hr

Križevci pokrenuli stranicu na kojoj možete vidjeti sve o projektima koji su realizirani, u tijeku ili u planu
K

Građani mogu na jednostavan način pregledavati aktivnosti po godinama i po pojedinim kategorijama kao što su ceste, djeca i mladi, vodovod i odvodnja, kultura i ostalo.

Ne propustite

Kako bi građani na jednom mjestu imali uvid u realizirane projekte, projekte koji su u tijeku i planu, Grad Križevci pokrenuo je stranicu razvijamo.krizevci.hr. Na ovoj stranici građani mogu kroz par klikova na brz i atraktivan način doći do svih korisnih podataka o tome što se radilo ili se radi u gradu kako ne bi primjerice bili zatečeni raskopanom cestom ili skelama na zgradi.

Gradonačelnik Mario Rajn istaknuo je da ovime Grad Križevci nastavlja s digitalizacijom i transparentnošću.

– Pozivam sve građane da prate ovu stranicu na kojoj mogu doći do svih korisnih podataka. Slobodno mogu reći da se radilo puno, pa primjerice od 2017. godine do danas kroz 38 projekata ili programa u djecu i mlade uloženo je 62 milijuna kuna, asfaltirano je ili obnovljeno 17.305 metara cesta, izgrađeno 18.653 metara vodovodne mreže i 4.057 metara odvodnje, provedeno ili u provedbi 15 EU projekata u vrijednosti 44 milijuna kuna, uvedeno šest novih turističkih manifestacija te proveden niz drugih programa. Sve možete vidjeti na stranici razvijamo.krizevci.hr – poručio je Rajn.

Građani mogu na jednostavan način pregledavati aktivnosti po godinama i po pojedinim kategorijama kao što su ceste, djeca i mladi, vodovod i odvodnja, kultura i ostalo. Uz objave su stavljene slike cesta ili zgrada prije i poslije kako bi građani stekli bolji uvid zašto je nešto trebalo rekonstruirati ili asfaltirati.

Važno je napomenuti kako se u ovom trenutku još unose provedene aktivnosti po mjesnim odborima kao i one koje su u planu. Do sada je uneseno 179 programa/projekata.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Slijetanje

[FOTO/VIDEO] UPRAVO Teška nesreća, vatrogasci vadili vozača iz vozila, automobil potpuno smrskan

Teška prometna nesreća dogodila se maloprije na relaciji između Rasinje i Prkosa. Kako doznajemo od našeg fotoreportera, sve hitne službe...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×