26.3 C
Koprivnica
Utorak, 28. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
SUDJELUJ! KRIŽEVCI

Križevačka gradska uprava poziva građane da se uključe u izradu proračuna za iduću godinu
K

Na platformi Sudjeluj! Križevci otvorena je mogućnost dostave prijedloga projekata za koje bi građani htjeli da se realiziraju u sljedećoj godini

Ne propustite

Grad Križevci i ove će godine uključiti svoje građane u proces donošenja proračuna Grada Križevaca za sljedeću godinu. Tim povodom je na platformi Sudjeluj! Križevci otvorena mogućnost dostave prijedloga projekata za koje bi građani htjeli da se realiziraju u sljedećoj godini.

– Uključivanje javnosti u procese odlučivanja jedna je od temeljnih karakteristika transparentnosti jedinica lokalne samouprave što pridonosi jačanju demokracije i potiče izgradnju dobrih odnosa temeljenih na uzajamnom razumijevanju i povjerenju između javnog, poslovnog i civilnog sektora – pojašnjavaju iz križevačke gradske uprave.

Platforma je dostupna na poveznici sudjeluj.krizevci.hr, a prijedlozi se mogu dostaviti do 5. studenog 2022. godine.

Prijedlozi građana trebaju sadržavati naziv, sažetak i kratak opis projekta za koji građani žele da se realizira u 2023. godini. Također, postavljanjem prijedloga projekta putem platforme Sudjeluj! Križevci pruža se mogućnost postavljanja dokumenta, slike ili videa projekta kako bi građani što bolje objasnili zašto je važno da se njihov projekt realizira u idućoj godini.

Nakon isteka roka za postavljanje prijedloga, analizirat će se svaki pristigli prijedlog i
razmotriti opravdanost njegova uvrštenja u gradski proračun u skladu s mogućnostima
provedbe i potrebnim financijskim sredstvima.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Besplatan apartman

Prigorac zbog gluposti u prometu morao na suđenje čak u Garešnicu, prisjelo mu je

Proteklih dana koprivničko-križevačka policija imala je pune ruke posla s alkoholiziranim vozačima. Jedan od njih zbog prometnih prekršaja prevezen...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×