18.2 C
Koprivnica
Četvrtak, 30. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Križevci za Božić pomažu socijalno ugroženim građanima
K

Ne propustite

Grad Križevci prijašnjih je godina povodom božićnih blagdana u Proračunu osiguravao novčanu pomoć socijalno ugroženim samcima i obiteljima s područja Grada Križevaca.

Kako je priopćeno iz križevačke gradske uprave, i ove godine socijalno ugroženi, prema zajedničkom popisu Gradskog društva Crvenog križa, Caritasa, Centra za socijalnu skrb, Udruge invalida Križevci, Udruge Matice umirovljenika Križevci i Upravnog odjela za društvene djelatnosti, dobit će od Grada pomoć.

 

Prema popisima navedenih institucija i društava, iznos od 100 kuna po samcu ili kućanstvu, kao pomoć povodom božićnih blagdana u 2014. godini, uplatit će se Gradskom društvu Crvenog križa Križevci koji će nabaviti i podijeliti prigodne pakete – namirnice za 342 socijalno ugrožene osobe s područja Grada Križevaca.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Tradicionalno

Četiri Novigrada susreću se u Podravini, Novigraci iz cijele Hrvatske uživat će u gostoprimstvu i ljepotama našeg kraja

Novigrad Podravski domaćin je ovogodišnjeg susreta četiri Novigrada - Novigrada Podravskog, Novigrada u Istri, Novigrada kod Zadra i Novigrada...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×