18.2 C
Koprivnica
Petak, 31. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
tripartitni sporazum

Križevci žele postati grad za mlade, dogovorili suradnju s Opatijom i Rijekom
K

Formirali su i zajedničku radnu skupinu koja će svake godine određivati program konkretnih aktivnosti te osiguravati temelje za njihovo provođenje

Ne propustite

Predsjednici Savjeta mladih Grada Križevaca, Opatije i Rijeke potpisali su tripartitni Sporazum o prijateljstvu i suradnji. Riječ je o prvom takvom Sporazumu u Hrvatskoj, a njegovo potpisivanje podržali gradonačelnici triju gradova Fernando Kirigin, Marko Filipović i Mario Rajn.

Tom je prilikom Rajn istaknuo kako Križevci žele postati grad za mlade i kako su uključeni u projekt Europe Goes Local.

– Grad Križevci je na putu da postanemo grad za mlade, koji naši partneri već imaju. Željni smo i voljni preuzeti pozitivna iskustva i naravno prenijeti naša iskustva. Potpisivanje ovog sporazuma je znak da smo na dobrom putu – rekao je Rajn.

Sporazum su, inače, potpisali predsjednik Savjeta mladih Grada Križevaca Antonio Sirovec te njegovi kolege Niko Zeoli iz Opatije i Biagio Mazzone iz Rijeke. Ovim Sporazumom mladi će razmijeniti iskustva i znanja u područjima od važnosti za mlade, doprinijeti razvitku politika za mlade te intenzivnijem povezivanju triju gradova.

Formirali su i zajedničku radnu skupinu koja će svake godine određivati program konkretnih aktivnosti te osiguravati temelje za njihovo provođenje. Članovi radne skupine su za Grad Križevce Antonio Sirovec i Marko Martinčević.

Na kraju dodajmo da je potpisivanju Sporazuma prisustvovao i zamjenik gradonačelnika Danijel Šaško te pročelnik Upravnog odjela za odgoj, obrazovanje, kulturu, sport, socijalnu skrb, nacionalne manjine i turizam Sandro Novosel sa suradnicima.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Tradicionalno

Četiri Novigrada susreću se u Podravini, Novigraci iz cijele Hrvatske uživat će u gostoprimstvu i ljepotama našeg kraja

Novigrad Podravski domaćin je ovogodišnjeg susreta četiri Novigrada - Novigrada Podravskog, Novigrada u Istri, Novigrada kod Zadra i Novigrada...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×