načelnik pavlović

Kroz mjesec i pol dana počinje gradnja sportske dvorane u Kloštru, Općina napravila idejni projekt za Dom za starije i nemoćne

17:00h
0
Foto: Jurica Karan
Foto: Jurica Karan

Općina Kloštar Podravski napravila je idejni projekt za Dom za starije i nemoćne na području općine. Bit će smješten pokraj crkve u širem centru sela, a uskoro će se krenuti u izradu glavnog projekta, otkrio nam je općinski načelnik Siniša Pavlović. Smatra kako će taj projekt vrlo brzo kandidirati.


Ono opipljivije, izgradnja sportske dvorane u sklopu Osnovne škole Kloštar Podravski sve je bliže. Početkom studenog prošle godine raspisana je javna nabava, a sad se bliži sam početak radova.

Kako je rekao načelnik Siniša Pavlović, radovi bi mogli krenuti kroz mjesec, mjesec i pol dana. Podsjetimo, procijenjena vrijednost nabave iznosi 9.400.000,00 kuna (bez PDV-a 25%).

Financijska sredstva za nabavu planirana su u Proračunu Općine Kloštar Podravski za 2020. godinu i Projekcijama za 2021. i 2022. te u Proračunu Koprivničko-križevačke županije za 2020. godinu i Projekcijama za 2021. i 2022.

 

 

čitam...