11.8 C
Koprivnica
Petak, 23. veljače 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Tragična obiteljska sudbina

Ksenijina sestra Ivana Pečar nakon ubojstva: Ne znam što je to s mojim sestrama, obje piju, treća je isto u Budančevici napala muža nožem
K

Obje sestre piju, sklone su alkoholu i to im stvara puno problema u životu. Ne znam što ih je natjeralo na to. S Ksenijom sam u nedjelju bila na kavi, nisam ju vidjela od kada se vratila s liječenja od alkohola. počinje Ivana svoju priču.

Ne propustite

Nakon strašnog ubojstva u kojem je Ksenija Topolovčan pod utjecajem alkohola od 2,60 promila suprugu Mirku zadala ubod nožem ravno u srce, razgovarali smo s njenom sestrom Ivanom Pečar, koja živi u mjestu Dražica kraj Bjelovara, odakle je obitelj.

U obitelji Karas tri su sestre, Ksenija, Ivana i Željka, a Ivana kaže da ne zna što je s njenim sestrama.

– Obje piju, sklone su alkoholu i to im stvara puno problema u životu. Ne znam što ih je natjeralo na to. S Ksenijom sam u nedjelju bila na kavi, nisam ju vidjela od kada se vratila s liječenja od alkohola. Kad me nazvala baš sam išla iz Zagreba i rekla sam joj da ću stati u Kloštru. Bila je presretna – započinje svoju priču Ivana Pečar, Ksenijina sestra.

Kaže da se nisu često čule, a još manje vidjele, no uvijek kada jesu, Ksenija je plakala i žalila se na svoju obiteljsku situaciju.

– Pokazivala mi je masnice po rukama, nogama. Žalila se da ju Mirko tuče. Ona je bila jako dobra kad je bila trijezna, duša od žene, krvi bi vam dala. No kad se napila, onda je to bila druga priča. Postala je nasilna, kao da je postala netko drugi, kao da je podvojena ličnost – priča nam Ivana koja je još uvijek u šoku nakon tragičnog događaja.

Ksenija i Mirko Topolovčan // Foto: Facebook

Ksenija ju je na kavi zamolila da joj posudi novac za sjeme s kojim je htjela zasaditi vrt.

– Dala sam joj i zaista je kupila sjeme. Rekla sam joj neka ne troši na alkohol. Plakala je i na spomen djece, falili su joj, nije ih vidjela dva tjedna, nije imala kako do njih. Svekar ih nije htio voziti pod utjecajem alkohola. Kakvi god da su bili, djeca su im nedostajala – prisjeća se Ivana.

Za sebe nam kaže da je alkohol konzumirala jednom u životu i to na svoj 18. rođendan.

– Meni se alkohol gadi, a to je valjda zbog mojih sestara i njihovih situacija – kaže nam Ivana, koja inače radi u jednom kafiću u Velikom Grđevcu.

Kaže da je treća sestra Željka imala identičnu situaciju u svojoj obitelji i to također u Budančevici gdje je bila udata, kao i Ksenija.

– Ona je isto supruga napala nožem, a sklona je alkoholu kao i Ksenija. No njih su dvoje bili dovoljno pametni da se rastanu i sad je ona u braku s drugim muškarcem, čekaju dijete. To joj je treće – priča nam Ivana svoju nevjerojatnu obiteljsku situaciju.

I Kseniji je brak s Mirkom bio drugi, od prvog se supruga rastala, a s njim nije imala djece.

Ivana nam kaže kako je danas u medijima čitala da je Ksenija trudna, no o tome, tvrdi, ne zna ništa, ovo joj je prvi glas.

– Vidjele smo se u nedjelju, dan prije tragičnog događaja. Pa valjda bi mi rekla da je trudna, sve mi je govorila – zaključuje Ivana.

 

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

HOBI ZA KOJI SE ŽIVI

FOTO/VIDEO Legrad je prepoznatljiv na karti umjetnosti grafita, a mladi Dino pravi je maher sa sprejem: Crtanje murala postalo je moj stil života

Legrad je već duže prepoznatljiv na karti umjetnosti grafita i to ponajprije zahvaljujući Gordanu Cvetniću (51) koji je prije...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×