19.6 C
Koprivnica
Petak, 24. ožujka 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
bravo

KUD Mudlin iz Peteranca oduševio predstavom “SOLDAT” i putuje u Vodice na državnu smotru glumaca amatera
K

Obzirom na sve dodijeljene im nagrade, KUD Mudlin s predstavom SOLDAT predstavljat ćeKoprivničko-križevačku županiju na državnoj smotri kazališnih amatera koja se u svibnju održava u Vodicama.

Ne propustite

Proteklog vikenda u Đurđevcu je održana 16. županijska smotra kazališnih amatera na kojoj je igrano ukupno 10 predstava.

U jakoj konkurenciji, predstava „SOLDAT“ KUD-a Mudlin iz Peteranca proglašena je najboljom predstavom smotre prema ocjenama članova povjerenstva.

Uz nagradu za najbolju predstavu KUD Mudlin na ovogodišnjoj je smotri osvojio nagrade i za njegovanje kulturne baštine te najbolju glavnu žensku ulogu (Katarina Herman).

Tekst predstave SOLDAT koji potpisuje Vesna Hadelan ujedno je proglašen najboljim tekstom smotre.

Režiju i scenografiju predstave „SOLDAT“ potpisuje Ivan Derdić, a kostimografiju Zlatica Dolenec.

Obzirom na sve dodijeljene im nagrade, KUD Mudlin s predstavom SOLDAT predstavljat će
Koprivničko-križevačku županiju na državnoj smotri kazališnih amatera koja se u svibnju održava u Vodicama.

Podsjetimo se da je KUD Mudlin kao jedan od pobjednika županijske smotre i prošle godine predstavljao našu županiju na državnoj smotri kazališnih amatera.

Dodatno napomenimo da i ove godine Koprivničko-križevačku županiju na državnoj smotri u Vodicama predstavljaju čak dva predstavnika. Uz „SOLDATA“ publika će u Vodicama imati prilike uživati i u predstavi Umrjeti s osmješkom Dramskog studia Ludens teatra skupine Kaokaotis.

SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

DVD STARIGRAD

FOTO Stigla je oprema vrijedna više od 25.000 eura, Tucaković: Nabava ove opreme rezultat je rada društva, ali i gradske Vatrogasne zajednice

Dobrovoljno vatrogasno društvo Starigrad dobilo je opremu vrijednu više od 25.000 eura. Primopredaji je prisustvovao i glavni vatrogasni zapovjednik i...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti