kuglanje

Kuglači Podravke osvojili županijski kup, sve riješili već u prvom bloku

U drugom bloku, u kojem je sve već bilo riješeno, poen osvaja kapetan Zvonimir Horžitzky s 544 čunja, dok u neizvjesnoj igri poen gubi Goran Šegerec s 528 čunjeva.

08:53h
0
Foto: Kuglački klub Podravka
Foto: Kuglački klub Podravka

Kuglači Podravke pod vodstvom trenera Ljubomira Oroza, osvojili su županijski kup gdje su u finalu pobijedili domaćina Elektru iz Križevaca.

U finalu Podravka je pobijedila rezultatom 6:2, srušivši 3279 čunjeva, a Elektra 3196 čunjeva. Utakmica je bila riješena već u prvom bloku, u kojem su Podravkaši poveli sa 3:0 i 98 čunjeva razlike.

Poene su osvojili Miroslav Šaško s 569 čunjeva, Ivica Uremović s 548 čunjeva i Ivan Betlehem s 577 čunjeva,  ujedno i najbolji igrač utakmice. U drugom bloku, u kojem je sve već bilo riješeno, poen osvaja kapetan Zvonimir Horžitzky s 544 čunja, dok u neizvjesnoj igri poen gubi Goran Šegerec s 528 čunjeva.

I kombinacija Saša Štefić i Saša Mišir s 513 čunjeva. Trener je dao priliku mladom Saši Miširu kojem je ovo bio prvi službeni nastup u ekipi Podravke. U subotu počinje drugi dio prvenstva i Podravkašima u goste dolazi ekipa Zrinski pivovara iz Osijeka, a utakmica počinje u 17 sati.

čitam...