4.3 C
Koprivnica
Petak, 19. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
neobičan prizor

Kukuruz izazvao dvosatni kolaps u Hampovici. Doznajemo da je iskočio nosač bočne stranice kamiona, vozač (31) prošao bez prijave
K

Kamionom je upravljao 31-godišnjak, koji se odmah primio posla, odnosno čišćenja, a policija poručuje da nisu utvrđeni nikakvi prekršaji, odnosno bila je ovo puka nesreća

Ne propustite

Mještani Hampovice, malog mjesta u sklopu općine Virje, a koje se nalazi na potezu iz Đurđevca prema Bjelovaru, mogli su jučer svjedočiti neobičnom prizoru na Ulici Šimuna Pandura, koja im prolazi kroz selo. Naime, prometnica je bila puna kukuruza, zbog koje se promet odvijao jednom trakom punih sat i pol.

Detalje ovog slučaj potražili smo kod policije, gdje su nam pojasnili da je oko 15 sati, na kamionu bjelovarskih registracija, iskočio nosač bočne stranice prikolice iz ležišta. Tom prilikom, kukuruz se rasuo cijelom prometnicom i izazvao prilični kolaps.

Kamionom je upravljao 31-godišnjak, koji se odmah primio posla, odnosno čišćenja, a uskoro su mu i drugi pripomogli. Zbog toga se promet Hampovicom odvijao jednim kolničkim trakom od 15.20 sati pa sve do 16.50 sati.

Također, trena naglasiti da na kamionu, baš kao ni kod vozača, nisu utvrđeni nikakvi prekršaji, odnosno bila je ovo puka nesreća.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Kakve su vaše teorije?

Što je sad ovo? Čitatelj snimio neuobičajen trag na nebu: Očito avionu ne valja katalizator!

"Čisto" nebo, gušći zračni promet i društvene mreže vrlo brzo postanu zatrpane išaranim plavetnilom. U prvom dijelu rečenice krije...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×