17.9 C
Koprivnica
Srijeda, 22. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
U SKLOPU PROJEKTA

Kulturna baština je važna, upravo zato Grad Ludbreg poziva svoje građane na edukaciju u Arheološkom parku Iovia
K

Planirani razvoj Grada Ludbrega zasniva se na transformaciji Ludbrega iz grada svetišta u kulturno– turističku destinaciju.

Ne propustite

U sklopu projekta “Unaprjeđenje kontinentalnog turizma turističkom valorizacijom povijesno-kulturne baštine Grada Ludbreg” u utorak 21. srpnja održat će se edukacija lokalnog stanovništva o projektu i važnosti kulturne baštine.

Cilj edukacije je poticanja novih inicijativa u navedenom segmentu te stvaranje osjećaja povezanosti sa sadržajima integriranog programa. Edukacija počinje u 18 sati na Arheološkom parku “Iovia”.

Planirani razvoj Grada Ludbrega zasniva se na transformaciji Ludbrega iz grada svetišta u kulturno– turističku destinaciju sa spletom sadržaja koji zadovoljavaju sve segmente kulturnih turista, kao i posjetitelje motivirane vjerom.

Realizacija projekta Unaprjeđenje kontinentalnog turizma turističkom valorizacijom povijesno –kulturne baštine grada Ludbrega stvara različite pozitivne efekte na gospodarska i društvena kretanja u gradu Ludbregu, u Varaždinskoj županiji, ali i u široj regiji, stoji na službenoj stranici Grada.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Trenutak nepažnje u Reki

Kombijem 26-godišnjak “naguzio” drugi kombi, oba vozača ozlijeđena

Lake tjelesne ozljede dvojice vozača epilog su jučerašnje prometne nesreće u Reki u kojoj su se sudarila dva kombija. Kako...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×