POTPISANI UGOVORI

Kunovec i Botinovec dobit će novu, modernu javnu rasvjetu! Radovi kreću ovih dana

Radove će u oba slučaja izvoditi Nitre d.o.o. iz Koprivnice, a stručni će nadzor obavljati Ured ovlaštenog inženjera elektrotehnike Kristijan Šimunija iz Koprivnice.

10:40h
0
Foto: Općina Koprivnički Ivanec

Protekli tjedan, točnije u petak, 17. travnja, potpisani su ugovori za modernizaciju javne rasvjete Općine Koprivnički Ivanec, i to u svim ulicama naselja Kunovec i Botinovec.

Radovi na modernizaciji javne rasvjete oba naselja će početi ovih dana, te će se završiti najkasnije u roku od mjesec dana.

– Obje modernizacije javne rasvjete uključuju skidanje starih, dotrajalih i neefikasnih rasvjetnih tijela koja su postavljena na svakom drugom rasvjetnom stupu, te postavljanje novih LED rasvjetnih tijela na svaki rasvjetni stup. Na taj će se način postići puno veća efikasnost javne rasvjete i uštede električne energije, ali prvenstveno i najbitnije, podići će se razina sigurnosti svih sudionika u prometu, te razina cjelokupnog standarda stanovnika naselja Kunovec i Botinovec – stoji u priopćenju na službenim stranicama općine.

Vrijednost radova na modernizaciji javne rasvjete cjelokupnog naselja Kunovec iznosi 248.535 kuna s PDV-om. Vrijednost obavljanja poslova stručnog nadzora nad istima iznosi 8.375 kuna s PDV-om.

Vrijednost radova na modernizaciji javne rasvjete cjelokupnog naselja Botinovec iznosi 84.690 kuna s PDV-om. Vrijednost obavljanja poslova stručnog nadzora nad istima iznosi 3.000 kuna s PDV-om.

Radove će u oba slučaja izvoditi Nitre d.o.o. iz Koprivnice, a stručni će nadzor obavljati Ured ovlaštenog inženjera elektrotehnike Kristijan Šimunija iz Koprivnice.