Larvik na Cerinama i u hotelu

17:27h
0
Larvik u hotelu // Foto Ivo Čičin-Mašansker, www.rk-podravka.hr

Europski rukometni prvak, pobjednik prošlosezonske Lige prvakinja, norveški Larvik stigao je u Koprivnicu u četvrtak poslije podne. Ekipa je smještena u Hotelu Podravina. Na prijedlog domaćina poslijepodnevno razgibavanje obavljeno je na bazenima Cerine.

Larvik na Cerinama // Foto Manuela Barić, Bazeni CerineGošće su bile ugodno iznenađene prostorom na bazenima, a sat vremena potrošen je za vježbe u fitnesu.

U hotelu gotovo ništa ne remeti njihov mir. Uspoređujemo li Podravkina gostovanja, svugdje se svodi na isto: hoteli su oaze mira, igračice se mogu potpuno opustiti.

Razgibavanje u fitnesu na Cerinama // Foto Manuela Barić, Bazeni CerineU petak, nakon gledanja videa (proučavanje Podravke Vegete), monotonija čekanja na ručak razbijala se na prijenosnim računalima i obavezama prema medijima. Tonje Larsen, Cecilia Leganger i Lin-Kristin Riegelhuth dale su intervju za Sportske novosti.

Vrijeme uz laptop // Foto Ivo Čičin-Mašansker, www.rk-podravka.hrUkrast ćemo samo izjavu da je Koprivnici mali i tihi grad, da je Podravka Vegeta dobra ekipa. Simpatične i komunikativne Norvežanke uglavnom su u hotelu, rijetko izlaze u grad. Ostalo o njima izaći će na vidjelo drugog tjedna.

Katja Nyberg, druga s desna, i društvo // Foto Ivo Čičin-Mašansker, www.rk-podravka.hrVečeras, u petak (počeo je u 18 sati s trajanjem do 19,30) trening je u gimnazijskoj sportskoj dvorani.

Utakmica 4. kola B grupe Lige prvakinja Podravka Vegeta – Larvik u subotu je s početkom u 18 sati.