17.6 C
Koprivnica
Utorak, 25. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Energetska obnova

Lasselsberger Knauf bio je domaćin sjednice građevinaca, a govorilo se o projektu Obnovi fasadu
L

Projekt Obnovi fasadu nastao je na temelju programa obnove obiteljskih kuća Ministarstva graditeljstva, kojeg uspješno provodi Fond zaštite okoliša i energetske učinkovitosti.

Ne propustite

Članovi Strukovne grupacije građevinske industrije, projektanata i arhitekata pri HGK Županijskoj komori Koprivnica održali su svoju drugu ovogodišnju sjednicu u Đurđevcu.

Domaćin sjednice bio je Lasselsberger – Knauf iz Đurđevca, tvrtka proizvođač toplinsko-fasadnih sustava. Slijedom toga članovi Strukovne grupacije građevinske industrije, projektanata i arhitekata HGK Županijske komore Koprivnica prvo su obišli proizvodne pogone tvrtke Lasselsberger-Knauf i upoznali se sa proizvodnim procesima u tvornici.

Drugi dio sjednice održan je u Hotelu Picok gdje je voditelj prodaje i marketinga u Lasselsberger – Knaufu Ladislav Gračan upoznao prisutne s proizvodima tvornice te projektom Obnovi fasadu.

Projekt je nastao na temelju programa obnove obiteljskih kuća Ministarstva graditeljstva, kojeg uspješno provodi Fond zaštite okoliša i energetske učinkovitosti. Projekt okuplja 40-tak certificiranih izvođača radova iz cijele Hrvatske, kao i preko 50 trgovačkih kuća koje su ovlaštena prodajna mjesta.

Stručni savjetnik iz tvrtke Puppis Vladimir Kanić, predstavio je aktualne natječaje EU za sufinanciranje energetske obnove. Također, prisutne je upoznao sa do sada predanim i odobrenim projektnim prijedlozima u Republici Hrvatskoj s naglaskom na Koprivničko–križevačku i četiri okolne županije.

– Nužna je uska suradnja svih dionika u procesu energetske obnove ,projektanti, certifikatori, strukovna udruženja, poslovne banke, kako bi rezultati bili uspješni – naglasio je Kanić.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Zlatni savjeti

Ovo je najbolje vrijeme za zalijevanje vrta ljeti, mnogi su iznenađeni

Budući da su temperature visoke, važno je znati kako pravilno brinuti o sadnicama kako ne bi uvenule. Zalijevanje vrta...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×