17.1 C
Koprivnica
Srijeda, 19. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Legalizacija // Ministrica Mrak Taritaš posjetila županiju
L

Ne propustite

Kako bi se uvjerila u tijek legalizacije na terenu, ministrica graditeljstva i prostornoga uređenja Anka Mrak-Taritaš krenula je u obilazak županija, a jučer je posjetila i Koprivničko-križevačku županiju.

Primili su je župan Darko Koren i gradonačelnica Koprivnice Vesna Želježnjak sa suradnicima, kao i pročelnici upravnih odjela nadležnih za provedbu legalizacije i obradu zahtjeva.

Ministrica je domaćine upoznala s planovima Ministarstva oko legalizacije i dala preporuke o tijeku obrade zahtjeva. Pohvalila je pristup Grada i Županije ovom poslu, koji će rezultirati i povećanju njihovih prihoda. Ministrica predviđa da će posao oko legalizacije biti dovršen do kraja 2015., te je stoga kazala da će uredi koji posao provode imati stalnu podršku Ministarstva.

Na razini Koprivničko-križevačke županije zaprimljeno je oko 23.700 zahtjeva za legalizaciju, od čega na područje Grada Koprivnice otpada 6.700. Većina zahtjeva odnosi se na manje zahtjevne građevine, te rekonstrukcije i dogradnje.

Županija je za legalizaciju osigurala devet izvršitelja stalno zaposlenih u Upravnom odjelu za prostorno uređenje, gradnju i zaštitu okoliša, te šest volontera-vježbenika.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Budite oprezni

Ovo su tri znaka na vašem tijelu koja mogu ukazivati na visok kolesterol, prepoznajte ih na vrijeme

Praćenje razine kolesterola može biti jednostavan način za procjenu jedete li pravilno ili imate li dovoljno tjelesne aktivnosti. Ipak,...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×