19 C
Koprivnica
Nedjelja, 16. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Legrad/Obilježit će Dan rezervata biosfere Mura-Drava-Dunav
L

Ne propustite

U nedjelju, 14. srpnja, na ušću Mure, kod objekta Halasz Csarda u Legradu, obilježava se Dan rezervata biosfere Mura-Drava-Dunav.

Događaj organizira WWF Hrvatska zajedno s nekoliko nevladinih udruga regije. Predviđen program trajat će od 11.30 do 15.30 sati, a uključuje uvodnu riječ organizatora i pozdravni govor gostiju, vožnju posjetitelja čamcima u razgledavanje ušća, zabavni program za djecu, itd.

Za završni dio događanja predviđen je i tzv. Veliki skok – istovremeno uskakanje velikog broja kupača u Dravu kao simbolični poziv na očuvanje voda kako bi bile pogodne za kupanje.

Pozivaju se proizvođači ekološke hrane, licitari, medičari i njegovatelji tradicionalnih obrta da dođu i putem štandova predstave svoja umijeća i proizvode. Svoj dolazak možete javiti na e-mail zeus.senjar@gmail.com.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Pjesme Podravine i Podravlja

FOTO/VIDEO Dvorana na pitomačkom festivalu popunjena je do posljednjeg mjesta, zapjevala i poznata Filipinka

Počeo je glazbeni festival Pjesme Podravine i Podravlja, tradicionalni festival koji već više od 30 godina privlači ljubitelje tradicionalne...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×