22.9 C
Koprivnica
Utorak, 18. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
zelena čistka

Legrađani spremaju akciju čišćenja, pridružite im se traktorima s prikolicama
L

Za sve sudionike akcije planiran je zajednički ručak u Lovačkom domu Legrad u 12.30 sati

Ne propustite

Općina Legrad pridružit će se cijeloj Hrvatskoj u Zelenoj čistki koja se provodi u sklopu akcije World Cleanup Day!. Provođenjem akcije Legrad nastavlja biti dijelom priče većih razmjera koje utječu na svijest građana o zdravim navikama, čišćem okolišu i aktivnom pristupu rješavanju problema.

– Pozivamo Vas da nam se pridružite u provođenju akcije Zelena čistka na području naše općine. Pridružite nam se s traktorima i prikolicama prema dogovoru sa predsjednicima udruga iz svakog naselja koji provode akciju. Općina Legrad će pribaviti vreće i ostale potrepštine – poručili su Legrađani.

Vremena za organizirati se imate jer je okupljanje planirano za subotu 22. travnja u 8 sati i to prema sljedećem rasporedu: u Legradu kod Lovačkog doma, u Velikom Otoku kod DVD-a Veliki Otok, u Selnici Podravskoj kod DVD-a Selnica Podravska, u Kutnjaku i Antolovcu kod DVD-a Kutnjak i u Zablatju i Malom Otoku kod DVD-a Zablatje.

Za sve sudionike akcije planiran je zajednički ručak u Lovačkom domu Legrad u 12.30 sati.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Nakon očevida

FOTO/VIDEO Krš i lom na raksrižju izazvao 72-godišnjak, drugi vozač je u bolnici, evo detalja

Poznati su detalji jučerašnjeg sudara na vrlo prometnom koprivničkom raskrižju. Kako javlja policija, u 8.25 nesreća se dogodila na raskrižju...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×